perjantai 25. helmikuuta 2011

Höyry agi nro 8



Viimoiset treenit ennen taukoa! Ohjelmassa rataa, ihanaa! Välillä on tosi kiva mennä rataa, kun tekniikkaa tulee aikas paljon tehtyä nuoren koiran kanssa. No aiheena rytmitys, takaaleikkaus sekä kepit radalla. Muiden mennessä rataa otettiin omatoimisesti keinua ja keppejä! Ratapätkät 1-10 sekä 20-29. 29 oli kepit (renkaan sijaan). Hyppykorkeus 35 cm.

Eka kerralla meni hienosti 9:lle asti. Hyppäsi renkaan kehikosta (mahtui vaikka oli pituuden kepit edessä). Syynä tähän oli liian tiukka kääntyminen 8:lta. Voiko tosta olla edes kovin pahoillaan, koira reagoi rytmitykseen aivan sairaan hyvin. No otin tarkempaan niin hyvin meni=) Sama pätkä uudestaan, jolloin ei uponnutkaan 2 putkeen. No ei ollut varpaat sisäänmenoa kohti?!?! Tarkkaa hommaa. Mut korjattiin ja loppu meni hyvin=)

No pätkä 20-29. Hienosti meni 26:lle asti. Olin liian kaukana linjasta, jolloin se takaaleikkaus on vaikeaa! Koira alkaa kyselemään, josko sivussa olevat esteet olisi seuraavana! No on se kumma kun ei tätä opi?? Muuten kyllä survon itseni jokapaikkaan liian lähelle, mutta takaaleikkaus tehdään niinkuin laivaa oltas kääntämässä! Heti kun korjasin linjan oli takaaleikkaus moitteeton. Kepit haki hienosti, keppikäskyn tulee kyllä olla semmoinen "huomauttava" =)

Keinulla Höyry yritti hypätä kesken leikin pois. Aika yllättävää, kun on aika hyvin mennyt sitä viimekerroilla. Keppejä tehtiin pikkasen vinosta ja ei mitään ongelmaa. Rengastakin otettiin yksittäisenä kehikkohyppyjen jälkeen, vinostakin haki hyvin!

Nythän Höyry on jo steriloitu ja leikkaus meni hyvin! Ainoa ongelma on, ettei neiti halua pitää kauluria. Menee ihan paniikkiin kun laitoin sen. Olen aika pliisu tämmöisissä asioissa, mutta stressaa kun pelkään sen repivän tikit! No se peri mun paidan päälle yöksi, josko se jarruttelis intoa kyseiseen hommaan..

No nyt 5 viikkoa aksataukoa ja tokot kehiin parin viikon päästä!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti