maanantai 7. helmikuuta 2011

Åken privaattitreenit sunnuntaina

Tokot activella nyt toista kertaa! Neitikin oli ensin lähdössä mukaan (halli oli vapaa meidän tunnin jälkeen), mutta sit päätin että tämä on Åkelle privaattireissu! Ja kyllä ruskea oli onnellinen, pitkästä aikaa kaksistaan liikenteessä. Höyrykin on treenaillut melkolailla tälle viikolle, joten hyvällä omallatunnolla jätin sen kotiin!

Paikalla olo seisten. Hyvin onnistui ja kesti häiriötäkin todella hyvin. Jennin iloinen nauru olisi riittänyt Åkelle.. Onneksi sitä ei testattu.

Seuraaminen: Kokeiltavaksi tarjottiin täyskäännös imuttamalla, mutta oikealla kädellä.
Sit jos Åkea haluaa lähemmäksi (vieläkin lähemmäksi) niin voi "imuttaa" vasemmalla kädellä koiran ulkopuolelta (niin että koiran pää kääntyy vasempaan ja näin nojaa lavalla minun jalkaan) Hyvin tuo onnistuu, mut kun se puree niin pe...sti sormista!! Jos tätä teen niin tarvin nakin ja nahkahanskat!! Joten testiin vaan, katsotaan kuis käy.

Liikkestä pysäytykset etu ja takapalkalla! No nämä on minulle riittävän hyvät, joten ei niistä sen enempää!! Välillä toki pitää tehdä, jotta erottaa eri pysäytykset.

Lopuksi temppu. Koiran piti hypätä jalkani yli selkäni takana. Onnistuhan se kunhan otti "persjätöllä" =)

Lopuksi otin tunnarin. Uusilla hienoilla, mieheni sahaili 200 tunnaria emännän leikkeihin! Ja perjantaina saamillani opeilla. Hyvin sujui ja toi sivulle asti yms.. Ihana kun se on niin täpinöissään!

Hyvät treenit ja Åkelle tuntui olevan todella tärkeää päästä kaksistaan. Keskiviikkona on Åkella fysioterapia ja Höyrylle sain onneksi osteopatian perjantaiksi! Joten huoltohommatkin on taas edessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti