maanantai 21. helmikuuta 2011

Nro 6 & 7


Oho blogipäivitys laahaa.. Ei kait sitä voi muistaa mitä on tehty! No on sitä kuiteski reenailtu. Viime kerralla kepit oli ilmestynyt radalle ( 6kpl:tta). Hyvinhän se neiti ne meni. Emäntä taisi enemmän jännittää.

Sit sitä rytmitystä. Ja täytyy sanoa, että minä olen saanut johtolangasta kiinni! Koirahan on osannut jo pitemmän aikaa=) Rytmitystä lyhyillä radoilla, se on ollut viime kertojen juoni. Höyry toimii hyvin kunhan olen tarpeeksi napakka.. Kyllä se mustavalkoinen rankaisee jos ei keskity hommaan.

Takaaleikkauksessa tulisi olla leikannut ennen kuin koira ponnistaa ja siinä olen kyllä toivottoman myöhässä. Syynä siihen on minun sijaintini, jostain syystä hakeudun kauas koiran linjasta? Aikas outoa kun muuten kyllä survon itseni joka paikkaan liian pitkälle ja lähelle.

Itsekseni olen keskittynyt puomin kontaktiin ja keinuun. Pikkukeinu menee jo melkoisella apinan raivolla, remmissä vielä!

Viime perjantain käytiin ystävän kanssa reenimässä. Hallilla olikin melkoinen meno. Porukkaa oli, mutta hyvä näin oppiipahan munkin koirat olemaan... Rata siellä oli valmiina (vapaalla kädellä tehtynä oheinen rata), joten eipä lähdetty sitä purkamaan/muuttamaan.

Höyryn kanssa 1-5, 7-22. Halusin mennä A:n vasenta puolta. No eihän se ihan valmis tuo poispäin käännös ole=) Mut hyvää treeniä. Ilmeisesti pidän liian kauan koiraa kädessä ennenkuin vastainen käsi heittää koiran hypylle. No menin sit 4-5 pelkästään ja palkkasin koiran kohti keppejä! Hyvin hiffas lopulta. Menin myös A:n oikealta puolelta ja se oli helpompaa.

Sit loppu kahtena pätkänä 7-11. Aikas kiva. Tällä pätkällä näki hyvin mun lampun syttyneen rytmityksen suhteen, ainakin hetkeksi... Mut kun loppu lisättiin 10-22, karmea totuus selvisi! Vein liian pitkälle 11 putkeen jolloin myöhästyn seuraavalle, sit tuli karsea vanhanaikainen valssi väliin 13-14. Ja lopuksi vielä myöhästyin sen valssin takia 15 viennistä ja koira ampui putkesta suoraan 3 metriä vaikka vasempaan oli matka?!?!?

Onnex oli toisetkin "silmät" mukana. Asia korjaantui helposti: Lähetin 11 putkeen oma juoksulinjan säilyttäen kohti 12:sta. Oikeanlainen valssi 13-14 väliin siis kohti 14:sta niin, että koira nuoli 13 siivekettä( ei kuitenkaan tarvi itse mennä sinne putkeen). Ja kun jatkoin matkaa kohti 15 koira näki jalkani jo putken sisältä ja lähti heti oikeaan suuntaan. Olipa helppoa HEH heh.. Se on niin pienestä kiinni!

Loppupätkä meni taas ihan jees. Hyvin onnistui poispäin käännös esteelle 21 ja takaaleikkaus 22:lle. Hyvä treeni kaikenkaikkiaan!!

Åken kanssa lopuksi kapulan palautusta! Tuo hyvin kun kapula on lähellä. Mut kun kapula heitetään palauttaa vinoon. Ilmeisesti kuumuu liikaa. Sivuaskeleet onnistuu hyvin, nyt pitää reeniä peruutusta. Seuruussa muuten haisi vähän paineistuminen?!?!? Oisko agin katselu vienyt tokointoa ukolta? Ekana tämä kävi mielessä. No lopuksi tunnari. Ja se meni niin hyvin, että leijailen vielä pitkään=) Aikas nihkeät toko reenit! Näköjään ensin tokot ja sit agit...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti