keskiviikko 9. helmikuuta 2011

Nro 5 agility/Höyry


Höyry steriloidaan tämän kuun lopussa, josta tulee taukoa ainakin se 5 viikkoa. Nytpä sit teemme etukäteen sisään tauon "alle" jääviä treenejä! Tiistai aamuna menimme siis korvaustunnille ja hubaa oli=)

Rataa ja se oli pitempi kuin miesmuistiin! Alkoi jo hikoiluttamaan, että kuinka tämän voi muistaa(kuvakin on minun muistista piirretty)?!?! No kyllä se sit takertu sinne päähän.. Höyry oli elementissään=) Kun tein virheen niin, että matka katkesi Neiti nosti semmoisen metelin (siis haukkui) Että vähän huvitti koko touhu! Ja näköjään tuonkaan koiran kanssa ei treenit jatku jos ei juotavaa ole tarjolla=) Tämä on kyllä hyvä vika!! Ainaski mun mielestä.

Noh ei me tuolla radalla kyllä keppejä menty, joten meidän rata alkoi numerosta 5 ja päättyi numeroon 26. Ja hypyt oli 35 cm joten kiirettä piti!

Ongelmia tuotti putki 8, uppos väärään päähän! Piti vähän vekata pituudella, jotta onnistui. Seuraava ongelma oli nro 10-12. Sen rytmin siirron tulee olla TERÄVÄ, jotta tuo neiti reagoi siihen. 11-12 väli meni siis pitkäksi, kun olin löysä p...ka!

Renkaalla laitoin silmät kiinni (viimekerran törmäyksen vuoksi), hyvin kuulemma meni=) 16 putkeen vein vippaamalla, tuli palautetta!! Kun joskus voi tarvii mennä ohikin (siitä putkesta), joten kantsii käyttää sitä vastaista kättä törkkäykseen, siis sinne putkeen! Kuulostaa järkevältä, Höyry luki vastaisen käden hyvin! Nyt pitäs vaan muistaa se!!

Pöytä=) Hih Höyry ei ole koskaan tehnyt pöytää (paitsi meidän keittiön pöytää). Olihan kaveri ihmeissään, kun oikeen luvan kanssa... No menihän se sinne kyllä!! Seuraava ongelma kohta oli 23 putki.. No sama vika, vastasta kättä KIITOS!!! ja sit 23-26 päällejuoksuna onnistui kerran, nippa nappa! Ja sit 24 takana valssi ja 26 käärmekädellä vai mikä se on?!?! No onnistui kuiteski. Ja oikeesti musta tuntuu, että tuokin kaveri juoksee mun yli jos olen edessä päällejuoksussa... Kivan röyhkeitä nuo mun piskit=)

Ennen treeniä Åken kanssa tokoilua. Meni vähän hummailuksi, kun aikaa oli vähän!! No sivuaskelia seuraamista. Kaukkareita sekä tunnari! Vähän "lorppi" vääriä, oisko kiire tehnyt? Täytyy olla tarkkana=) Tänään Åke kävi fysioterapialla ja sai akupunktiota myöskin. Oikean takajalan pohjelihaksessa tuntui vanha ruhje?!? Oisko se SE syy?? Saattaahan se olla! Nyt sit muutama kerta tiheempään käydään ja katsotaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti