tiistai 1. maaliskuuta 2011

Maalaiset kaupungissa!

Tänään oli Åken fysioterapia+akupunktio. Paremmassa kunnossa piski oli kuin viimeksi! Kuitenkin koko oikea puoli on jonkin verran "juntturassa".. Nyt nousi tuntosarvat pystyyn ja kysymys kuuluu: Onko pentuajalla saatu aivoinfarkti nostanut päätään, koska koira on toispuoleinen?? Paljonhan se on mahdollista, mutta aivan yhtä todennäköisesti syy voi olla joku muukin!

Noh koira nautti käsittelysta, räkä valui ja silmät lupsui kiinni. Neiti häirikkökin oli mukana, ei sitä voi jättää kahden kesken noiden tikkejen kanssa=) No Höyry yritti kaikin keinoin saada katsekontaktin Kaisaan! Vaihtoi paikkaa sitä mukaan kun Kaisakin ja aina naamat vastakkain. Herkempi olisi voinut hermostua moisesta tuijottelusta!

Jumppaohjeeksi saimme treenata takajalkojen pumpausta istu-seiso, takajalat paikallaan. Åken kohdalla pitää tyytyä maahan-seiso liikkeeseen, koska se heittää takajalat taakse noustessaan istumasta seisomaan! Sit ristikkäisiä jalkoja ilmaan, tasapaino treeninä. Ja sit epätasaisella alustalla etujalat ja toinen takajalka ilmaan yms...

Kaisalla oli semmoinen pieni ilmatäytteinen tyyny tuohon viimoiseen treeniin Claes Ohlsonilta. Joten eiku sinne sit sitä hakemaan ja saman tien=) Samalla tuli treenittyä city käyttäytymistä koirien kanssa. Eli kävimme pikkulenkin keskustassa. Hienosti ne käyttäytyy kumpikin!

Kotona piti vielä kokeilla "Ilmatyynyä". Naksua käytin molemmilla. Åke tohotti kaikkea muuta tyynyn ympärillä=) No lopuksi laitoin sen siihen päälle. Höyry makas vaan rättinä maassa. On ainaski ne treenit iskenyt tajuntaan! Aika kauan sai odottaa, että alkoi tarjoamaan muutakin kuin makailua. Mut kas kas neitipä nousikin tyynyn päälle varsin kivuttomasti. JES=)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti