keskiviikko 9. maaliskuuta 2011

Toko kimara aloitettu!

Tiukin ilmein tokoilemaan tauon jälkeen. Neidit oli avustavana ryhmänä mukana, suorittaen häiriötä, häiriötä ja vielä hieman häiriötä! Noh kyllä ne sit auttoi ruudun suorituksessa sekä komensi möykkääviä koiria kun treenasin toista=)

Åke:

- Sivulletulo kiertäen. Lelulla vetäen selän takaa sivulle. Hyvin lähti mukaan leikkiin. Ajatus jätettiin muhimaan.
- Ruutua: Lähetin koiran ruutuun ja neiti heitti lelun keskelle. Hyvin sai tolpan kierron pois tällä tyylillä.
- Kaukkarit: Eri välimatkoilla tehtiin. Aina kun jämähti lähdin leikkimään ja tein uudestaan. EN tiedä auttaako, mutta teki ainakin sen jälkeen paremmin. Luultavasti pitäisi leikkiä jo ennen jämähdystä? Tuli välillä vallan hyviäkin siirtoja!
- Tunnari: Vain kerran ja NO PROBLEM!! Vieläkään en voi uskoa, että tämä onnistuu noin hyvin!
- Lopuksi paikalla olo muiden treenajien kanssa. Tosi hyvä homma kun sattu tokoilijoita samaan aikaan hallille.

Höyry:

- Sivulle tuloja. Hyvin tulee läheltä. Nyt pitäisi lisätä välimatkaa.
- Seuraamista pikkupätkiä. Hienosti menee. Käännökset imuttamalla. Sivuaskelia eka kerran ja makupalan kanssa. Saa olla tarkkana ettei ala pomppia käteen.
- Ruutu: Tytöt vei lelun ruutuun niin, että Höyry näki! Sit lähetys ja leikki.
- Nouto: Vanhaan malliin yhdessä vietiin ja sit lähetys ja leluun kiinni. Nyt tulee lähes perille asti. Luulen, että kapula on myyty!! Lisäohjeita kaivataan..
- Liikkeestä seisominen etupalkalla. Nyt kestää jo mennä taakse hyvin.
- Maahan menoa "rättinä". Tehtiin makupalalla. Koira kaukana minusta "käsky" ja palkan heitto jne.. Sit vielä sivulla samaa kädellä avustaen.

Nyt on sit käyty läpi ennen taukoa olleet asiat. Taas oli tauko tehnyt hyvää! Nyt pitää sit tutkia mitä aletaan "reppaamaan" seuraavaksi. Heti tulee mieleen Höyryn seuraaminen, jossa pitäisi alkaa vaatimaan lisää. Sekä muut liikkeestä pysähtymiset! Åken kohdalla seuraaminen taas mukaan ohjelmaan! Luoksetulon pysäytyksiä en raaski vielä tehdä jalkojen kunnon vuoksi! Åken kohdalla doping varoaika on varmaan vuoden noilla lääkeillä, joten meillä ei ole kiire=) Mut jos sitä joskus sinne aloluokkaan Hörspyn kanssa..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti