torstai 31. maaliskuuta 2011

Åken tokot ja Höpön aksat jatkuu!

Åken tokotunnilla oli ohjelmavuorossa paikalla olo, luoksetulo, kaukkarit ja sivulla maasta istumaan (jota ei tehty).

Paikalla olo onnistui mielestäni hyvin. Jenni vaan kysy jossain vaiheessa, että miksen sano Åkelle mitään kun se nuuskuttaa mattoa:O No en huomannut?!?! Hitto taisin olla vähän väsynyt kun treenit oli klo 21.00. Mut muuten ihan ok häiriöstä huolimatta. Åke on muuten menettänyt sydämensä Jennille viime treeneissä. Voi jestas sitä kosiskelua halliin tullessa

Luoksetulo kahden koiran välistä. Ei ongelmaa! Paitsi en muistanut ottaa kiertäen sivulle.. hohhoijaa...

Kaukkareita itsenäisesti. Mentiin vaan yx ja palkka. Noh Åke oli tänään sitä mieltä, että seisomaan vaan kun tuo akka huitoo tuolla jotain=) No ei paljo purista, kunhan jotain tekee eikä jämähdä.. Mut ei siitä palkkaa tipu!

Halusin näyttää Jennille sitä tunnari ongelmaa. Åke kun kääntyy mun mukana kun käännyn tunnareiden laiton ajaksi. Mietin josko antasin kääntyä vaan. Jenni ei innostunut ajatuksesta. Käski laittaa palkan jonnekin eteen ja vapauttaa sen sinne jos pysyy kun käännyn. Toimi sekin.

Lopuksi temppu jossa koira kävelee takajaloillaan ja nojaa kyljellä mun kylkeen syöden makupalaa. Åke hiffas heti ja muistona mulla on musta sormi..
-Ja nyt kun katon treenin saldoa, niin oisko kannattanut jäädä kotiin kun väsytti-

Höyryn aksat:

Voi Höpön intopinkeenä touhua kun pääsi aksa treeneihin=) Omatoimitreeninä kepit (6 kpl:tta ohjureilla) lisämausteena hyppy ja putkisekä eritreeninä pikku keinu ja puomi. Ohjaustekniikassa vuorossa oli päälle juoksu!

Ollaan päällejuoksua treenattu joskus viime syksynä.. Aikas hyvin meni! Pitää olla vaan tarkkana etten vaihda kättä liian aikaisin sekä katseen pitäminen koirassa! Höyry jostain syystä tulee helposti mun väärälle puolen (tai kummalle puolen vaan) vaikka käsi+olkapää on alhaalla, vaatii siis myös katseen! Ja mun pitää lähtä aikasemmin liikkeelle. On kuulemma typerää lähtä viimetingassa alta... joo tiedetään!!

Kepit meni hyvin suoralla hypyn kera. Kestää vedättää aikalailla. Mutta että "mutkasta" juu EI! Höyry ei ymmärtänyt lainkaan. No nyt on aika sit vaikeuttaa kun koirakin jo luulee ettei kepeille mennä kuin suoraa vaan:DD
Puomin kontakti pari kertaa, kiire on pois! Keinua paukuteltiin eka ja sit kokonaan. Meni kuin piru olis irti! Mut pitää olla tarkkana ettei iske pelkoa uudelleen. Mentiin siis pannasta pitäen.

Mutta olipas ihanaa agiliitää! Ja treenikaverit oli kehittynyt huimasti viime näkemältä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti