sunnuntai 13. maaliskuuta 2011

Åken privaatti toko

Nyt on "tokoputki" päässyt hyvin alkuun. Joka päivä jotain pientä.. Tänään Höyry ei ollut mukana, oltiin Åken kanssa activella ohjatussa tokossa! Olen huomannut, että on extra kivaa kun olemme kaksin, privaatti aikaa pikku-ukolle=)

Alkuun paikallaolot häiriöllä, maaten sekä istuen. Aikas hyvin kestää häiriötä, mutta kyllä se kerran lähti Jennin mukaan. Sit hyppynoutoa vierekkäin toisen kanssa. Tämä oli hyvä juttu, koska Åke hakis kaikki kapulat ja ilman lupaa=) Olemme aloittaneet kapulan palautuksen kiertäen, joten en tehnyt liikettä loppuun asti vaan palkkasin lelulla.

Sit seuruu pätkiä pareittain. Hyviä pätkiä tuli, koira oli into pinkeenä.

Ja viimeisenä luoksetulon pysäytykset. Tämä liike on aivan hunningolla... Åken kunto ei ole kestänyt kovaa juoksemista. Myöskin epätietoisuuteni mitä tehdä ennakoinnille on saanut minut unohtamaan koko liikeen=) Niin tyypillistä minua!! Noh koirahan osaa pysäytykset metsässä sekä luoksetulon. Nyt vaan yhdistämään. Ja pitäs se luoksetulon käskykin päättää. Juoksutimme siis läpi taka-tai etupalkalle vapauttamalla! Näytti toimivan paremmin koiran nimi luoksekäskynä. Hyvin pelitti tämä, juoksi lujaa alkukankeudesta päästyään! Näin siis jatkamme ja joskus sit kokeillaan pysähtyykö=)

Lopuksi temppu. Jalkojen "läpsy" yhteen, siis koira ja ohjaaja! Åke hiffas homman heti ja oli siitä valtavan tohkeissaan!

Hyvät treenit. Hallilla on niin lämpimä ja iloinen tunnelma Jennin treeneissä, että Åke on aivan täpinöissään siellä. Se on hyvä, koska sitä me juuri tokoon tarvitaankin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti