tiistai 8. maaliskuuta 2011

Tikit veks ja baanalle!

Höyry sai tänään tikit leikkaushaavalta pois. Hienosti antoi ottaa pois ja haava oli parantunut esimerkillisesti. Ohjeeksi saimme jatkaa normaalia eloa=) Noh ehkä kuitenkin pidättäydymme aksasta suunnitelmien mukaan.. Vaikka ei tuo Höyryn meno metsässäkään ole aivan rauhallisemmasta päästä! Jos sitä sukeltaisi tuonne tokoilun maailmaan agilitytauon kunniaksi.

Höyryn saikkulomalla (ja mun lomalla) piipahdimme Helsingissä muksujen + Höyryn kanssa. Koska Höyry vaati valvontaa(ettei söisi tikkejä) ajattelin, että voimme mennä sen tekemään Helsinkiin ja nauttia samalla ystävien seurasta. Olipa ihana nähdä ystäviä, vaikka läheskään kaikkia ei tietty ehtinyt näkemään=( Reissu oli ensimmäinen pitempi matka Höyrylle ja ainakin nämä uudet asiat tulivat vastaan...

- Pitkä ajomatka
- Veden juonti kahvikupista,onnistui=)
- Vierailu 3 eri perheessä (joissa oli koiria sekä lapsia)
- Kerrostaloja hisseineen ja liukkaine lattioineen
- Sairaiden lasten tyynynä olo (omasta tahdosta)
- Liikenneruuhkat ja ihmismassat lenkeillä

Ja paljon muuta, mitä minä en edes tajunnut olevan uusia asioita!

Niin ihana kuin meidän koti ympäröivine metsineen onkin, on hyvä käydä välillä sivistyksen parissa! Nykykoiran kun tulee käyttäytyä tilanteessa kuin tilanteessa!!

No neiti selvisi tulikokeesta hyvin, jopa loistavasti. Pelottavinta oli porraskäytävän liukas lattia, eikä sekään ylipääsemätöntä. Muuten neiti oli oma itsensä eli itse rauhallisuus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti