lauantai 2. huhtikuuta 2011

Höyryn tokoepikset

Olivat OKK:n hallilla. Tuttu paikka koiralle ja nimenomaa tokoiltu tässä hallissa. Ei siis ollut koiralle epäselvää mitä tultiin tekemään.

Paikalla olo:
Hyvin pysyi "rättinä". pari kertaa vaihtoi pään paikkaa! Saapuessani koiran sivulle, Höyry pompas heti ylös. Enpä ollut moista ajatellut. No treeniä siis tähän.

Seuraaminen remmissä ja ilman:
Ei paha, muttei aivan priimaakaan. Tökki matkalla mun kättä palkan toivossa=) Ehkä hieman levoton, paikka ei ole aivan selviö siis!

Liikkeestä maahan:

Huono seuraaminen ennen maahan menoa, jäi lonnimaan taakseni? Oliko epäuskoa kun palkaa ei tullut vai epäselvä seuraamiskäsky vai ennakointi! No en tiedä syytä, ainakaan vielä! Itse maahanmeno oli hyvä ja loppu kans!

Luoksetulo:

Itse tulo oli hyvä. Hilkulla oli varastaminen kun meinas lähtä liikkurin KÄSKY komennosta=) Sivulle tulo aavistuksen vino!

Liikkeestä seiso:

Sama momentti, lonni alun takana. Mut pysäytys+ loppu oli ok.

Hyppy:

Murrrr.. Hyppi esteen ennenkuin kissaa ehti sanoa=) No otettiin kuiteski se. Hyvä hyppy ja pysähdys, mut istahti ennen käskyä. Itseasiassa ennenkuin ehdin sivulle.

Joteski tuntui, että Höpö paineistui. Kaikki välikehut se haukkui.. ärsyttävää, pakko saada se pois. Eli nyt tarvii vielä PALJON treeniä ja viilausta! Välipalkaksi pitää keksiä jotain "huomaamatonta" ja kestävyyttä tekemiseen (ilman palkkaa) Mut oikeesti hyvä kun mentiin. Tämä oli testi mitä tapahtuu "kisoissa". Kyllä taso oli aikalailla juuri mitä ajattelin! Eli ei vielä virallisiin skaboihin olla valmiita..

2 kommenttia:

  1. Lonni??? Onks toi jotain hesan murretta;)

    VastaaPoista
  2. No se on semmoista tallustelua jossain takavasemmalla=)

    VastaaPoista