torstai 28. huhtikuuta 2011

Agi nro 2/Höyry


Aiheena keppikulmat, pöytä ja radanpätkää, jossa tuli perjättö kepeillä, sylivekki ja valssi. Alkuun mentiin keppikulmia, 6 keppiä+ ohjurit! Hyvin Hörde haki kulmiin! Eipä olla kauheasti näitä aikasemmin treenailtu. Mentiin suoraa, esteen takaa sekä putken ja hypyn kautta. Kaikki suunnat ok, niin umpi kuin avokulmatkin.
Sit sai itekseen opettaa A:ta, jonka alla on putki. Aika hankalaa Höyrylle=) Ei voi ymmärtää, että päällekäin nuita esteitä.. No löytyhän se A:kin.

Pöytä on aika huvittavassa kuosissa! Neiti juoksi läpi hyvä, että varpaat osui sinne niinlujaa mentiin! En kuitenkaan halunnut palkaa sinne, koska käy sen syömässä ja kiirehtii pois? Eli naksu esiin. Noh treeniä vielä kyllä tarvinnee!

SIt radan pätkä. Eka kiekalla kepeille lähetys ja lopussa persjätöllä puolen vaihto vasemmalle ja putken jälkeen sylivekki! Uusi tuttavuus minulle. ELi paikaltaan esteen edessä "niiaus" vasemmalla? kädellä ponnistuspaikan suuntaan, kroppa poikittain esteen edessä, EI kohti estettä. SIt liikkeelle kohti A:ta kun koira jo hyppää ja on kääntymässä! Sijainti keskellä hyppyä ja lähellä. Hyvin toimi toi ja A:kin löytyi!

Toinen pätkä otettiin vastaan keppejen "väärältä" puolen käsi(vasen) eka välissä vetämässä. ja putken jälkeinen hyppy valssilla A:lle. Kepit onnistui ilman ongelmia (eka kerta kun tehtiin noin). Mut se valssi... Piti niiata vasemmalla kädellä kohti ponnistuspaikaa ja heti kroppa ympäri kohti A:ta. Ei käänny ei! Mun ohjaus varmasti myöhässä?? ja koirakaan ei osaa moista. Yritettiin palkalla, meni ali esteen minun pieni sutkipulkinen! Noh treenilistan jatkoksi vaan tämäkin!

Mut hyvin se toimii! Mietin vaan välillä, että kuinka se ehtii kyttiä vielä muidenkin menoa ja oppia samalla?!?! Tehokas neiti=)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti