perjantai 8. huhtikuuta 2011

Kevään jakson toko vika aksa!


Rataa mentiin=) Kait voi radoiksi jo kehua.. eka pätkä 9 estettä (1-9) ja toka 10 estettä (15-24)! Sit mentiin keinua ja puomia välit. Menin puomin heti alkuun, remmissä ja kokonaan. No nyt oli vire kohillaan ja Höpö oikein syöksyi kontaktille! Aah silmä lepää=) Kait se pitää treeniä aina alussa kun on vauhdissaan?!? Keinu samanlainen, apinanraivoa... Nyt vaan pitäs uskaltaa päästää pannasta! Mut tuntuu, että se voi vielä pompata kesken leikin pois?? Tuli viestiä, että seuraavan jakson ryhmä vetää jo kontakteja radalla... No niin mekin! KOHTA.

No eka radan pätkä kakkoselta vastaan ja paikaltaan valssi ja suoraa kohti kolmosta. Eli koiran puoleinen käsi ja jalka "niiaa" kakkosen edessä ja sit kroppa ympäri (ken taipuu) mut käsi(vasen) ja katse jää koiraan!! Ja mitä syvempi niiaus sen parempi jarrutus se koiralle on! 4-5 väli meni eka kerralla oikein, mut toka yritys tuli ohi 5:sen(mun puolelta). Noh iso käsi-pieni käsi syndrooma... Eli tarkkaa hommaa kuin ylös/sivulle ohjaavan käden nostan! Kutoselle sama jarrutus kun kakkoselle. En ehtinyt aivan pelipaikoille joten tein sen Höyryn takana 5 ja 6 välissä. Toimii noinkin. Sit putki ja kepit+ palkka!

Toka pätkä olikin kinkkisempi koko poppoolle... Ja oli se vaikeampikin!! eka kolmosesta ohi. Sit pitkäksi 4:sen käännös. No uusiksi: Tarkempi vienti 3:lle ja terävämpi jarruvalssi 4:lle kunnon rytmitys kutoselle ja loppu meni ilman vääntöä!!

Täytyy olla tarkkana:

- Että on kuosissa kun menee ton leidin kans rataa. Turha mennä pehmoileen tai olla hiukkaakaan "löysä" -> Jos ei ole napakka ja määrätietoinen Höyry menee mihin sattuu! Se siis RANKAISEE..
- Lähtöjen kanssa, Höyry istuu katapultin päällä, josta lähdetään toistaiseksi aika herkästi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti