keskiviikko 6. huhtikuuta 2011

Höpsön aksaa!

Sain piristävän viesti töihin, kun koutsi kyseli treenaamaan.. (meillä oli yx treeni käymättä kun olimme saikulla). No onnex päästiin!

Kamalan pitkä rata siellä oli valmiina! No me keskityttiin kontakteihin, pöytään ja keppeihin. Ollaan kuulemma seuraava treenijakso ryhmässä, jossa osataan kontaktit... Noh ei ne kaukana ole meilläkään=)

Mut nyt mentiin sit keppejä. Tähän asti on ollut 6 kpl:ta + ohjurit! No nyt mentiin 12 + 2 ohjuria alussa, lopussa ja keskellä. Kaksi kertaa remmissä ja sit vaan irti. EI voi käsittää, neiti oli niinkuin ois ennenkin tehnyt?!?! On se helppoa=) Sit toka pätkällä putkesta kepeille pakkovalssilla. Viilattiin kuskin paikkaa kertaalleen ja ei siinäkään ollut ongelmaa! Sivuetäisyyttä kestää jonkun verran, vedättämistä vähemmän! No nämä siis treenilistaan jatkoksi. Sit rengas, hyppy ja putkeen puolivalssilla, rytmittämällä! No olin myöhässä... suotakoon näin tauon jälkeen=)Jonkin verran parani kertaamalla.

Pöytää palkalla, A:ta kokonaan ja puomin loppua! Pöytä aika uusi tuttavuus, joten sen mukaan menikin. A ok, jopa kokonainenkin. Puomin loppua, vähän se on pliisu, yritin hetsata en tiedä auttoiko.

Tunnin lopussa koutsi kysyi meninkö koko puomia? No en mennyt kun olen ajatellut korjailla sitä "nurinpäin" eli kontaktia eka ja sit taks tekemään kokonaan. No mentiin sit kokonaan, eka irti ja sit remmissä.. Ei kuulemma ole paha! Remmissä parempi/rohkeampi. Mut ymmärsi miksen ole tyytyväinen siihen. Höyry ei kiihdytä kontaktille, vaan menee samaa vauhtia koko puomin (ei mitenkään päätä huimaavaa vauhtia). Meinasi että himmailee, koska ei halua epäonnistua ja siksi saa voimaa remmissä tehdä paremmin. Parempi selitys kun mulla, minäkö ajattelin etten ole vaan onnistunut opettamaan sitä=)

No hyvät treenit! Paljon mentiin eteenpäin ja tänäänhän on taas treenit!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti