lauantai 1. tammikuuta 2011

Viimoisia treenejä 2010

Toko se on ollut päälajina viimeviikot, mitä nyt kertaalleen agia Höyryn kanssa. Ja ne treenit menikin huitsin hyvin! Höyry oli vallan mainio vaikeasta radanpätkästä huolimatta!

Samalla kertaa otettiin kontakteja puomilla ja A:lla. Niin, että koko este mentiin! Ja hyvinhän se pysähty vaikka juoksin ohi! Puomilla ehkä aavistuksen hidas (ei kontakti vaan eteneminen esteellä yleensä). No tuohan vaivaa pedantia tietysti, ystävä kyllä meinas ettei tarvi luukut auki mennä heti eka kerrasta.. Tämähän oli toinen treenikerta koko puomina! A oli hyvä. Sit toinen juttu mitä pitää treenata, on takaaleikkaus! Jossain vaiheessa meni hyvin, no nyt ei mennyt.. Pitänee tarkistella miten ohjaan ja palkata eteen. Palkan eteen laittaminen on vaan hankalaa kun toi varastaa sen ennen aikojaan.. minun pikku sika=)

Tokossa olen yrittänyt keskittyä Åken kanssa niihin oikealle käännöksiin! Se on aika vaikeaa kun se on niin ahne, että pompii sit käännöksen ruuan perässä.. En tiedä kyllä haittaako se? Sit niitä luoksetulon pysähdyksiä kiertämällä tolppia! Jessus voi olla hankalaa! Kuinka voin olla paikallaan samoin kuin oikeassa koeliikkeessä kun koira vaatii niinpaljon minulta liikettä ja ääntä lähteäkseen kiertoon?? Vai olenko haukannut liian ison palan kerralla? Ensin pitäs vaan leikkiä ja unohtaa pysäytykset ja keskittyä siihen, että voin lähettää Åken pienemmillä avuilla kiertoon?!? No kokeiltiin myös kahden ihmisen välillä juoksemista palkaten molemmissa päissä ja välillä pysäyttäen. No tuokin onnistui kyllä!

No nuo vauhtitreenit palautti meidän ongelmat Åken kanssa! Sen takajalka ei kestä.. Mut en pysty sitä enempää pohtimaan kun alkaa v...maan, itk...mään yms... Ja mistä löytäisin lääkärin, joka keksisi mikä sillä on? Minun pikku formulani.

Kevääksi olen päässyt Höyryn kanssa agikurssille Activelle, jota odotan innolla! Syksyhän meni liian kovassa porukassa (oli Åken treeniryhmä alunnperin). Åkelle varasin tokokurssin, joka kokoontuu 6 kertaa kevään aikana! Jaksan uskoa, että sen se kestää. Lisäksi minulla on vapaakortti halliin!

Tavoitteita minulla ei suuremmin ole vuodelle 2011! Syynä siihen on vuoden 2010 Åken sairastelut ja Höyryn OCD leikkaus! Höyryhän on nyt kunnossa ja toivotaan, että pysyy myös.

Mutta jospa toivoisin terveyttä sekä iloa harrastamiseen!!

1 kommentti:

  1. Tylsää kun Åke ontuu..Mutta niihin kiertoihin kun lähetät ei niissä tarvi olla patsas..vaan kun pysäytät:)) Ei haittaa jos se on oike.käännökset namissa..Muista tavoite on se TVA!!!Nyt on pääasia että iloisella mielellä tulee lähelle sinua käännöksissä...se ILOISUUS on nyt teillä molemilla vuoden sana 2011.t T.MINÄ

    VastaaPoista