keskiviikko 26. tammikuuta 2011

Viikko raportti

Menneellä viikolla olen viettänyt jokseenkin paljon aikaa hallilla... En tiedä mistä tämä treeni-into taas pulpuaa?!?! Åkella on kahden viikon remmiliikunta kausi menossa ja ei ollut kuin eilen mukana hallilla! Höyryn kanssa on tullut käytyä äkkiä laskettuna kolme kertaa viime ohjattujen (ke)jälkeen!!

Lauantaina kaverin kans! Alkuun vähän seuraamista, kaveri oli liikkurina. Sivulle tulo tökkii. Jos käsi ei ole niin ylhäällä, että nakki on nenän yläpuolella, koira valuu käteni korkeudelle eli alaspäin (puolimakuu asennossa). Eli sen seitsemälle mutkalle ja tökkii vielä kättäkin ja tekee kaikkea muutakin samaan aikaan. No yritin niin, että käännyin vaan ja odotin, että rauhoittuisi. Hetkiä ihan jees, muttei hyvä!!! Seuraaminen sinänsä ihan jees.

Sit agilityn kimppuun. keppi kujaa. Pujottelee hyvin, matalalla hyvässä rytmissä, vauhti antaa odottaa itseään. Muutama kontaktin alastulo, OK. Ja sit pieni pätkä rataa. Siitä löytyi takaakierto, takaaleikkaus ja pakkovalssi. Takaakiertoa piti muistella ja pakkovalssissa meinas valua. Mut ei huono ollenkaan=)

Maanantaina sit itsekseen:
Kontaktin alastuloja, sekä koko estettä! Hetsatessa lelulla heti parempi. Eka kerran minikeinu kokonaan ja ei ongelmaa, toki pannasta pitäen. Keppejä suorilla+ohjurit, ei kestä hetsata edelleenkään, ryysii läpi! Treenit kesti 15 minsaa ja oli hyvät.

Tiistaina tokoilua, molemmat mukana:

Åke sivulle tuloja, sivuaskelia imuttamalla. Hienosti onnistuu, pikku-ukko vähän tohkeissaan.. Sit noutokapulan palautusta! Ja lopuksi tunnaria, seinää vasten, hidastus makupalalla. Hienosti haki oman, "läimimättä" vieraita. Ja kiitos taas kaverille vinkistä. Todellakin matkan pidennys kapuloille ja seinää vasten näyttää toimivan. Osasin lopettaa ajoissa treenit, tarkoitus oli saada Åkelle jotain aivojumppaa iloisella mielellä ja tavoite saavutettiin=)

Höyry sivulle tuloja. Palasin nakki nenänpäässä hommaan, koska en tiedä mitä tekisin. Minusta ahdistuu kun käännyn ja en sano mitään(jos ei rauhoitu sivulle)?? Jotain tein väärin, turhauduin?!? No voishan sitä kokeilla ilman makupalaa kädessä? Sivulletulot alkaa onnistua ilman käsi/jalka-apua! No sit mietintään kuinka vieroitan sen kädestä/nakista!
Seuraaminen ok, olen siis pyrkinyt vaikeuttamaan hommaa. Pysähdyksiä ja rytmin siirtoja enemmän. Noutoa hetsaamalla kapulalle, rakastaa tätä hommaa=)
Ja sit liikkeestä seisomista, ennakoi törkeästi. Yritin seuraamisesta, jää lonnimaan taakseni... Yx ehkä onnistu?? Sit tein leikin lomassa! Mulla tulee vielä kovasti ongelmia ton ennakoinnin kanssa! EN ole oikein sisäistänyt kuinka se saa pois?? No mietintä myssyä päähän..

Kaikki mikä Åken kans (tokossa) oli helppoa on haastavaa Höyryllä ja toisinpäin, pitää naisen nöyränä=)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti