tiistai 4. tammikuuta 2011

Lahjattomat reenaa...

Taas hallilla.. Löydän itseni tuon tuosta viilamassa TOKOA?!? What a F...k? Kai mä olen pimahtanut täysin tai sit se vaan vie mennessään=) Yx iso syy on varmaan Åken kipeä jalka ja mun murtunut pottuvarvas! Hih koira tulee isäntäänsä vai mites se meni? Åken jalka oli kyllä ekaks kipeä?? No ihan sama, hyvä jos tokoilu maistuu ja vielä kehitytäänkin, ainaski mun mielestä.

Eli seuraamista, oikealle käännöksiä+ täyskäännöksiä! Ja kaverikin oli vielä mukana, joka toimi liikkurina! Loppua kohden ehkä aavistuksen latistuminen, mut ei missään nimessä paha! Käännökset pystyin jo paremmin viemään makupalalla kesken seuruun ja pystyin jopa kuuntelemaan ohjuria samaan aikaan. Vieläkun saa kestoa lisää niin olen tyytyväinen!!

Kaukkareita: Joteski mua vähän ahdistaa ne=( Åke liikkuu aavistuksen eteenpäin seiso-maahan liikkeessä. Treenikamu neuvoi ottamaan välillä helpompia liikkeitä kauempaa ja vaikeammat lähempää.. Ja välillä pitäs palkata myös siitä paikalla olosta. Olikohan siinä kaikki neuvot! Näillä saa treeniin vaihtelua. Ja vaikka marmatin siellä hallilla, niin olet oikeassa jälleen kerran ystäväiseni=) Pitää vaan pedantin tietää just niinko miks tehään mitäkin!! Ja mielellään heti sit samantien...

No siinäpä oli Åksun treenit tältä erää ja näyttäs olevan ihan kunnossa nyt illallakin, kun lopetin ajoissa treenit!! Ja se VIRE, joka on tärkein asia meidän treeneissä on upea tällähetkellä!!! Åke on ajoittain suorastaan törkeä treeneissä, juu ja ihan luvan kanssa! Minähän en sitä komentele turhista kesken tokoilun! Niin se vie lelut taskuista , hyppii päälle ja tervehtii treenikaverin ainaski 12 kertaa... No ihan sama kunhan VIRE säilyy. Ja on se iloinen kun pääsee tekemään, liikuttavan iloinen!!

No juniorin kanssa ekaks tokoilut. Sivulle tuloja, pieniä pätkiä seuruuta. Imuttamalla ja pätkiä ilman. Hyvin se pitää kontaktin. Ehkä hieman levoton? Sit kosketus alustaa: Hyvin hokas nyt seistä siinä! Eka kerran nyt sain sen seisomaan=) Aikaisemmin se on maannut sen päällä kuin märkä rätti (kylläkin aika söpö rätti). Seuraavaksi liikkeestä seisominen, pallo palkkana. Ja juu-u onnistui=) Tänään oli joku "seison ihan helposti käskystä" päivä. Olipas mukava homma.

Lopuksi kapulan "rauhallista" pitoa klikkerin avulla. Tämä on kyllä melkoista hommaa, muija viskoo aika armottomasti tuota noutokapulaa ja vähän jyrsiikin välillä! Klikkerin avulla kapulan pitoon on tullut hetken kauniitakin pitoja (noin sekunnin pituisia). Ja niin nytkin!!

Ja agilityssä tutustuimme kontakteihin A:lla, jonka alla oli putki... Liian vaikeeta meille! Ja A ei onnistu vielä kokonaan, ei ainakaan tänään (ei pysähtynyt kontaktille). Remmissä korjaus.
Sit pituutta yksittäisenä, ok. Ja lopuksi päälle juoksuja, juoksee helposti ohi seuraavasta hypystä, jos hypyt samassa linjassa. Kulmaa on helpotettava tai opittava näyttämään paremmin!!

Ja nyt kun luen tätä minun postaustani tajuan, että treenit oli liian pitkät Höyrylle! Tai liikaa asiaa kerralla... Toki taukoja tuli tosi hyvin kun Åke treenas välissä ja ystävä koiransa kanssa. Mutta olisiko ollut väsymystä nuo agilityssä tulleet ongelmat?? Tiedä häntä..

No kivaa oli jälleen kerran ja huomenna uudestaan kun jäi vaivaamaan pari juttua:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti