sunnuntai 28. marraskuuta 2010

Josko me sittenkin..

Päästäs toko kisoihin Åken kanssa?!?!? Seuraamiset jo onnistuu aikas kivasti. Ja oikeesti niille ei muuta tehty kuin muutettiin emännän moodia.. Höh oishan tuon voinut tehdä jo vähän aikaisemminkin? No hyvä näin, jos vielä pysyy noin kivana!

Nyt pitäs alkaa ruuvaamaan kaukkareita! Viiden metrin etäisyys jo toimii, ajoittain nousee seisomaan istu käskyllä. Tämä ilmenee varsinkin matkaa pidentäessä. Noh treenin puutetta se vain on... Sivulle tuloja palkkasin muutaman, ollaan kyllä skarpattu tän suhteen. Nyt pitäs ottaa luoksetuloja sivulle se kun tahtoo olla huono! sit vielä ruutua kosketusalustalla. Mietin vaan tossa yx päivä et kuihan käy kun se ei löydä sitä kisoissa(siis alustaa)?!? hmmm.. Tunnistusnoutoa otin ekakerran ikuisuuksiin, piilotin sen ja hyvin meni, heti nenä kävi ja vauhti oli sopiva=)

Mitään vauhti liikkeitä ei vielä kehtaa ottaa Åksun jalan vuoksi. Mutta on kyllä aivan puhdas liikkeinen,jospa me taas kohta päästäs treenaan niitäkin.

Höyryn kans alkuun keinua. Sai eka ite paukauttaa sen alas etutassuilla, tykkäs tuosta leikistä ihan selvästi=) Ja sit loppua niin, että vähän paukahtaa kun kaveri piti hieman ilmassa! En kyllä huomannut mtään pelonväristyksiä mustavalkoisessa! Ehkä voisin opettaa seuraavan pennelin heti tätä reittiä, enkä säikäyttää ensin.. Oppi ja ikä kaikki, vai mites se meni? Onnex toi on niin reikäpää, että palautuu mun tösseistä aika kivasti!

No sit kokeiltiin Höyrynkin kans vähän tokoa! Metallisen noutokapulan ottaa suuhun, mutta viskoo sitä yhtä säälimättömästi kuin tavallistakin kapulaa... eli pito ei ole ihan parasta A luokkaa=) No sit lopuksi yritin opettaa sanaa OTA eli otti kapulan suuhun ja heti palkka. Mullon ongelmia palkata tuota neitiä oikeeseen aikaan jostain kumman syystä=)

Sit sivulle tuloja, aika hyvin tulee! Mutta alkaa tarjoamaan kaikkea muuta melkein saman tien, jos ei palkkaa tule heti! Eli maahanmenoja, parantaa asentoa yms.. Ja mitä todennäköisimmin olen opettanut nuo jutut ihan ite! Mut mites sitä "lisäaikaa" ostettiin? Annan palkan ennen "Häröilyä" vai huomautan siitä? No keino varmaaan löytyy ennemmin tai myöhemmin... toivotaan ettei myöhemmin=) Seuraaminen onnistuu imuttamalla, ei ainakaan pidä hajurakoa muhun (niinko Åke), paremminkin painaa päälle=) Höyryn treenit tokon suhteen tulisi suunnitella paremmin, jos haluaa hommassa edistyä!!

Ens viikolla onkin agin täyteinen viikko Höyryn kanssa! Åken kanssa päästään taas irtolenkeille, 7 viikon jälkeen. Toivotaan, että ei ala ontua. Huomenna onkin akupunktio Åkella=)

1 kommentti:

  1. Hitsi tuo suunnitelman tekeminen unohtuu aina. Olisiko jostain kaupasta saatavana valmiita suunnitteluja;)
    Åke oli kyllä hyvä.

    VastaaPoista