perjantai 12. marraskuuta 2010

Lotta Vuorelan kurssi 6.11 !



Radat piirrelty muistilokeroista!! Matkasimme Längelmäelle koulutukseen ystävän kanssa. Samalla tuli vähän niinko irtiotto kotoa... joka tekee kyllä hyvää. Koulutus oli sunnuntaina, mutta lähdimme jo lauantaina yöpyen matkalla hotellissa! Höyryn kanssa oltiin liikenteessä, Åke jäi kotiin lepäämään! Vaikkakin on jo paremmassa kuosissa. Ystävällä oli mukana 2-vuotias kelpie poika, joten varsinainen rytmiryhmä=) Hotelliyöpymisestä sen verran, että jätimme nuorison keskenään aamupalan ajaksi! Palatessamme huoneeseen vastassa oli aikamoinen duetto!!

Koulutus pidettiin lämpimässä ja valoisassa hallissa. (kylmät pimeät hallit taitaa olla kyllä historiaa) Lyhyitä radanpätkiä kera valssin, pakkovalssin, takaakierron sekä takaaleikkauksen yms... Höyry oli vallan pätevä. Kaikki erikoisesteet jätettiin suosiolla ja keskityimme tekniikkaan! Toisaalta hyvä, kun itse olen keskittynyt enenmmän "erikois" esteiden opetteluun! Viikko koulutuksessa taas käsittelyssä on ollut ne uudet valssit, välistävedot sekä takaaleikkaukset! Joten ei paha ollenkaan muistella tekniikoita! Höyry ei tuntunut stressaavan vierasta paikkaa, vieraille koirille vähän murahteli?!? Keskittyi kuitenkin tosihyvin ja minäkin sain ohjattua ihan kivasti! Mutta suoraanmeno onkin ehkä kaikkein vaikeinta tuon kanssa, joita ei juuri ollut tässä treenissä=) No mut välillä on kivaa kun hommat onnistuu!!

Eka radalla nro 2 este paikaltaan pakkovalssi, josta Höyry meinas tulla hyppäämättä koko estettä(kiersi kyllä esteen). No kun vähän viilattiin niin ok. (Pentu vaan tarvii tarkemman näytön) Ja sit nro. 4 liikkuvalla pakkovalsilla sekä takaakierto+ vasempaan käteen koira esteen jälkeen. Molemmat onnistu ihan jees! Pitää vaan laittaa jalkaa toisen eteen, ettei ole edessä. Eniten mietin "sisään" vetoja, esim esteelle 3. sekä ulkokulmia esim. kohdassa 3-4, mutta ei ollut ongelmia ei. Minun ongelmiahan nuo ulkokulmat oikeesti onkin=) Toka radalla tuskaa tuotti 7-9. Ei tahtonut lukea takaaleikkausta 8. takana. Muuten aikas kivasti meni.

Koirahan alkaa oikeesti toimia! Vielä on kuitenkin yhteistyö niin tuoretta, että en pysty "pilkkomaan" ratojamme niitä tehdessä tai jälkeenpäin.. Åken kanssa pystyn miettimään jopa jalkojeni tai käsien asentoa=) No se tulee varmasti pikkuhiljaa! Mutta täytyy sanoa, että oikein mukava treenikaveri on minun pikku Höyrysestäni tulossa=)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti