perjantai 19. marraskuuta 2010

Åken tokot!

Åken sairasloma jatkuu ja tokoilut myös! Se on kyllä ollutkin tosi kiva tokokaveri. Ilmeisesti sekin homma kelpaa kun on nuita rajoitteita!

Seuraaminen on ollut jo pidemmän aikaa parempaa. Ainut mikä mua mietityttää on se täyskäännös... Jos kääntyy oikean kautta Åke valuu musta irti, vasemman kautta Åkea ahdistaa! Nyt mietin, että voisiko sen tehdä nin, että kääntyisin vasempaan ja koira kiertäs selän kautta sivulle?? Se ainakin tuntuu aikas kivalta!!

Kapulan palautuksia! Järkeensä palauttaa sen vinossa asennossa. No nyt sitä on sit hinkattu ja valoa näkyy jo ikkunassa=)

Ruutua kosketusalustalla! Alustan osaa, muttei yhditä sitä vielä automaattisesti ruutuun.. treenin luulis auttavan asiaan! Mut alkaako se ettiin sitä sit kisoissa kun sitä ei oo? Ruudusta seuraamiseen tuloa on kyllä harjoiteltava.. Toivotaan, että kohta saadaan alkaa treenaan vauhtiosioita ja se tunnari juttu on aivan unholassa. Nyt jopa ajattelin sitä ennen treenejä. Tällä kertaa oli kuitenkin liikaa häiriötä (4 lasta leikki piilosta, hippaa yms...)

No mut tärkeintä on, että tokoiluinto nostaa päätään!(myös Åkella)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti