perjantai 19. marraskuuta 2010

Treeni nro 6.

Yx treenikerta jäi väliin, kun meillä sairasteltiin! Mut nyt oltiin 17.11 taas ruodussa=) Höyryn kans oltiin onnex vähän paremmin kartalla! Sama aihe jatkuu... valssit ja takaaleikkaukset. Eri kulmista vaan, joka kyllä tuotti tuskaa meille.

Ongelmanahan on, että Höyry ei lue rataa vielä, jos ohjaan kauempaa linjasta. Juoksee mamman luo suoraan?!?!? Ihan liikkistä mut ei se nyt oikeen käy. Nytkin oli ykköselle ja kakkoselle vienti kauempaa ja kolmoselta tiukempi käännös putkelle oikeaan uudella valssilla. No eihän se alkuun onnistunut kun koira ei hypi niitä esteitä ennen käännöstä=) No helpotettiin vähän ja niin se sit sekin meni! Armoa pennelille.

Sit koira otetaan vastaan liikkumatta (hypyn takaa) ja "puolenvaihto/valssi" siitä paikalta suoraan ja hyppy, putki! Hyvin onnistui! Sama homma kahden hypyn takaa koira otetaan vastaan (minä seisoin aivan muurin juuressa) ja pyöräytetään muurin yli.. aikas hyvin sekin meni ohjaajasta riippumatta:DD Mut hei toi kyllä kääntyy tosi hyvin, mut mites sen saa menemään suoraan!

Jäi ihan hyvä maku suuhun näistä treeneistä! Muillahan oli aiheena myös ohjaus putkesta ulos tullessa ja käännökset harvinaisempien esteiden jälkeen(muuri, okseri yms). Mut mulle riittää kun yhteistyö sujuu=)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti