perjantai 19. marraskuuta 2010

Korvaus aksaa ryhmässä jatko 2

Saatiin tosiaan paikka jatko 2 ryhmään korvattiin siis viimeviikkoinen poissaolo! AIheena kontaktit... A, ja keinu. Vinokepeillä pujottelu ja pieni rata lopuksi(joka sisälsi yhden uuden valssin ja takaaleikkauksen!
Aa:n kontakti ihan jees, tarvii vaan miljuuna toistoa. Keinulle sain hyviä vinkkejä=) Ilmeisesti ei ole järkevää opettaa koiralle keinua niin ko yhdellä treenikerralla??? No tehty mikä tehty=) NO tässä nämä:
1. Keinun loppuosaa, niin että hieman kolahtaa (vaikka esim 10 senttiä ilmassa) kun koira hyppää siihen..
2. Koira juoksee keinun päähän ja apuohjaaja seisoo toisessa päässä jottei keinu laske alas. Palkataan koira siellä korkeella ja otetaan sylin kautta alas.
3. Koira seisoo keinulla ja apuohjaaja keinuttaa keinua edestakaisin ja omistaja palkkaa koiraa!

Ja sit vielä lisäksi leikki, että koira käy paukauttaan etutassuilla keinun alas (jota ohjaaja piti hieman ylhäällä) Se vaikutti kivalta hommalta ja onnistuikin koutsin ohjauksessa..

Vinokepit aikas kivat... vauhtia on tullut lisää kun siirryimme takas vinoille ja painettakin on tullut remmiin=) Jäi yhden kerran remmistä vähän kiinni keppiin ja veti siitä herneet.. on se herkkis=) No ehkä aika parantaa haavat!

Rata meni kivasti! Hyvä tunti, kiva että sai taas ylimääräisiä silmiä kontaktin opetukseen! Niitä ei voi treenata liikaa muiden silmien alla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti