keskiviikko 26. toukokuuta 2010

jälkikeppejä!

Nyt alkaa Höyryn mitta olla täysi tätä olemista. Aloitimme sitten jälkikeppejen opettelun tai siis ilmaisun. Tämä siitä syystä, että Höyry ei reagoinut lainkaan ihmisen hajusiin keppeihin jäljellä. Olisin kokeillut vielä uudestaan asiaa jäljellä, mutta kun tuli tämä tauko niin tehdään sit näinpäin.

Eilen siis oli eka kerta. Emäntähän ei ole ennen tämmöistä kenellekään opettanut, joten katsotaan nyt mites asia etenee. Naksuttimella siis opetetaan.

Päivä 1. 25.5

Olohuoneessa keppi kädessä ja kun Höyry sitä katsoo niin klik ja palkka.. Sit vaaditaan kepin koskettamista ennen kuin tulee palkka ja lopulta keppi maassa ja Hörppis käy koskettamassa ja palkka!

Hyvin hiffaa homman. Miettii rauhallisesti ja koskettaa keppiä nätisti! Tähän asti päästiin siis eka päivänä. Pari kertaa ehti ottaa kepin suuhun asti kun emäntä hidasteli palkan kanssa=) Muuten oikein hyvä!

Päivä 2. 26.5

Aloitetaan alusta eli keppi ensin kädessä. Muistaa homman selvästi eilisestä. Käytän nyt kahta eri keppiä ja toinen on isännän hajuinen. Muutaman palkkauksen jälkeen keppi on jo maassa ja hyvin käy koskettamassa sitä. Lopuksi kokeilin maahan käskyä kun menee haistamaan keppiä. (lopputuloksena koiran pitäisi siis ilmaista keppi maahan mennen) Ihan kiva mut Höyry ei taida muistaa maahan meno käskyä=) No pari maahan menoa erikseen ja sit kepin kanssa! Hienosti tajus homman, jopa ennakoi maahanmenoa!

Enempää ei viitsi sit tehdäkään! Kunhan päästään alkuun ja Höyry saa jotain mielenvirkistystä=)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti