torstai 20. toukokuuta 2010

kuvausta, leikkausta ja fysioterapiaa

Hmm.. On nämä treenihommelit vähissä tässä porukassa.Onneksi emäntä huolittiin kouluttajaksi Oulun koirakerholle. Pysyy vähän ote lajissa=)

Åken jumppaus jatkuu! Joka päivä venytykset fysioterapian ohjeiden mukaan. Olenko positiivinen vai tuntuuko vain, että sehän taipuu enemmän kuin ennen?? No kohta olisi luvassa sit (ens viikolla muistaakseni).. voimaharjoittelun lisääminen ohjelmaan! Josko saataisiin selän hommia jaettua vähän useaamalle lihasryhmälle?? Toivo elää. Mutta koirahan voi hyvin, ei jäykistele, onnu eikä ole "takakireä". Joten minun silmään näyttää voivan hyvin!!! Niin ja agi ilman hyppyjä tulee ohjelmaan kohta=) SITÄ ODOTELLESSA

No entäs Höyry! Höyryhän on nilkuttanut välillä jalkaansa.. välillä ja välillä ei.. Sit tuli "päivät" emännällä täyteen ja vein koirulin kuvauksiin. Ja OCD:han sieltä löytyi. Toki tämä oli jo takaraivossa tiedossa, joten varmistusta vain kaipailin. No nyt on "operation" tehty!! Ja koira toipuu aikansa. Harmittaa vietävästi, mutta se ei auta. Koiran arvohan on minulle sama ocd:n kanssa tai ilman sitä! Ja tämä piski on mitä mainioin, hyvin sopii meidän jengiin! Joten ei muuta kuin purjeet ylös ja näillä mennään!!!!

1 kommentti:

  1. Pitkästä aikaa kävin teidän kuulumisia lukemassa. Harmi tuo OCD, alkaa olla surillisen yleistä meidän rodussa tämä. Pikaista paranemista Höyrylle ja kotijoukoille pitkää pinnaa virtasen toipilaan kanssa.

    VastaaPoista