perjantai 14. toukokuuta 2010

tokoilua ja uintia!

Ystävän innoittamana lähdimme vieraalle kentälle tokoilemaan.

Åken kanssa ensin hyppynoutoa. Ensin ei hypännyt takastullessa. Otimme sit pelkkää paluuta erikseen ja hyvin meni. Sit sivuille tuloa ja seuraamista. Voi elämän kevät, että tuo liike on hankala meille. Åke oli kuin märkä rätti.. Alkoi v...taan!! Kunnes muistin mietteeni muutama yö taaksepäin. ELi seuraamista leikin avulla voisi Åken kanssa onnistua. ELi seuraamista ja lähetys kiertämään vaikka puuta.. ja takas sivulle! Eli sen mielikuvan rakentamista!! Agi kenttä myös nostattaa aika hyvin mielialaa!

Höyryn kanssa sivulle tuloja hyvin meni ruokapalkalla! Jännintä taisi olla uusi kenttä. Niin ja lopuksi lelun palautusta ja nostoa. Ensin tiputteli matkalle mut paransi loppuakohti.

Treenin jälkeen suunnattiin hiekkakuopille uimaan. Åkekin sai pulahtaa muutaman kerran. Uhmasimme siis vesihäntää, selkäkipua yms yms. Se on niin älytön vedessä, että kait sen viimeinenkin järjenripe liukenee veteen=)

Höyry mietti, tuumas, että johan on vesikuppi! Eno oli erityisen pelottava uidessaan ja varsinkin litimärkä koira oli kauhistus. Mutta niin se vain neiti pulahti uimaan=) ROHKEA NEITI! Alkujännityksessä myös omat takajalat saivat tuimia katseita, kun ne seurasivat perässä! Ihana tuommoinen ensikertalainen! Yhtä suurta kysymysmerkkiä ja onnistumisia!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti