sunnuntai 2. toukokuuta 2010

Agia ja tokoa!

Niin Höyrylle agia:

Vinokeppejä, ruokapalkka edessä. Kepit aivan vinossa ja hyvin meni. Rengasta, joka kyllä jäi vaivaamaan emäntää. Liikaa virheitä, en varmistanut, jotta tekisi heti oikein. TYHMÄ minä! Ens kerralla pitää asia korjata! Onneksi sain loppuun hyviä suorituksia useamman. Takaakiertoja, jotka onnistuvat jo hyvin. Ja lopuksi radan pätkä jossa irtoamista! Myötäpäivään onnistui paremmin... johtunee siitä, että helposti opetan asioita koira oikealla puolella!! Pitänee huomioida asia jatkossa...

Åke tokoili: Syynä tähän on siis agi kielto. Åken selkä ja kyljet ovat jumppaohjelmassa, näinollen kaikki raju liikunta on nyt pannassa jonkin aikaa! No hyvä näin!! Tokoilu menee eteenpäin=)

Seuraamista: Tämä jatkuu niinkuin viimeksikin. Åke oikein painaa ajoittain jalkaa vasten "röyhkeästi". Aivan käsittämätön ero entiseen ja kauheinta tässä on, ettei emännällä ole hajuakaan mistä tämä draivi on peräisin??? MAhtavaa tätä minä olen hakenut! Olisiko syynä niska-selkä jumpat??? Vai minun rennompi ote hommaan? Kuka tietää, mutta nautitaan tästä.
Kaukkareita: Taas ensin seisomaan istumaan käskyllä. No korjataan ja alkaa toimia hyvin "fiksauksen" jälkeen. Nyt pitäs jotenkin saada toimimaan niinko heti, eikä vasta toisella yrityksellä.
Tunnaria lopuksi: Se siis osaa sen! Viimekerta ei ollut vahinko=) MUKAVAA kun työnjlki näkyy. Ensin oma piiloon ja vieraat läjässä. Ja toinen kerta niin, että tunnarit rivissä (5 kpl:tta), josta kolmas oma. Menee touhuna katsomaan, ei pureskele haistelee läpi vieraita. Ote herpaantuu, käy katsomassa seinän vieressä piiloja..palaa takaisin haistelee kaikki läpi ja poimii oman! Kertaakaan ei käyttänyt vääriä suussa. On se niin suloinen pikku mies!

Hyvät treenit taas kerran! Kiitos Tarja seurasta=)

Illalla nähtiin omalla pihalla siili (Hörpyn eka siilitapaaminen). Katselee nätisti kauempaa. Tänä aamuna menee suoraan samaan paikkaan (siis Höyry). Ja ilme kertoo kaiken!!! "Minä löysin eilen tästä semmoisen jännän piikkipallon ja nyt se on kadonnut???? Mihin se on voinut joutua..." Hauskoja nuo pennelin aivotukset ja kun ilmeitä voi lukea kuin avointa kirjaa=)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti