lauantai 12. kesäkuuta 2010

agitreeniä ja ...Åken kanssa

Ompas aikaa taas vierähtänyt! Åken jumpat on edistynyt voimaharjoitteluun. Fysioterapeutilta saatiin rohkaisevaa palautetta: "Koira tuntuu paremmalta kuin ennen".

Aika mahtavaa jos työn tulos palkitaan. Olen tehnyt orjallisesti jumppaliikkeitä päivittäin Åken kanssa, treenattu harkiten, lenkeilty pienemmällä vaihteella ja pidetty treenittömiä päiviä hoitojen jälkeen! Ei ole helppoa vuorotyön, pienilapsisen perheen ja kuntoutettavan bortsun pennun lomassa, mutta hienoa jos olen onnistunut=)

Agilityä ollaan treenattu jo pariin kertaan vähän kovempaa! Ratatreeniä tiukkoine käännöksineen, mutta max 50 cm esteillä ja ei jäädä jankkaamaan EI! Joka on haasteellista kun pitäisi onnistua nopeammin kuin ennen..

Koira toimii hyvin, kontaktit on kärsineet tauosta eniten. Viimeksi kävi keinulla niin, että Åke jäi istumaan kontaktille liian ylös vaikka palkka oli alhaalla. No siinä me sit odoteltiin tovi! Lopulta koira siirtyi oikeaan kohtaan ja naksutin ja palkka. Seuraava kontakti näyttikin hyvältä!

Pari hyvin onnistunutta kohtaa on jäänyt treeneistä pyörimään mieleen! (minullahan on tapana jäädä möyrimään erittäin huonosti onnistuneissa kohdissa sekä hyvin onnistuneissa). Eli takaakierto+poispäinkäännös ja hyvin onnistunut twist. Koira kyllä saa edelleen minut kananlihalle kun se on niin ihgu=)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti