keskiviikko 6. marraskuuta 2013

Tokoa!

Teimme kaverin kanssa agilityyn liittyvän kahden päivän reissun Turkuun. Aikataulu oli sen verran väljä, että ehdimme ennen koulutuksia käydä tokoilemassa! Turusta tiesimme tasan yhden paikan, jossa voi tokoilla... kupittaa! Loistava paikka, häiriötä ilmaiseksi! Alkulämmittely oli jo elämys ainakin porukan pienimmälle ILPOLLE!

Höyryn eka pätkä:

Seuruuta ilman namia kädessä. Käännökset vasen käsi "ylös". ALkuun vähän tahmeaa, mut kun muistin kiinnittää huomiota myös kävelyyni alkoi homma luistamaan paremmin. Merkkaaavan käden tulee olla myös rauhallinen, jotta H rekisteröi sen. Teimme myös pitempiä pätkiä, jotta saisimme kestoa hommaan (joo-o tästäkin se puuttuu).

Tunnari: Laitoin verkon taakse kasan vääriä ja oma eteen piiloon. Kaksi kertaa tehtiin ja molemmilla kerroilla neiti lärppi myös verkon alle, josta pääsin huomauttamaan. Oma kuiten löytyi vaivatta, väärät vaan ihmetyttää! POsitiivista, ettei tunnaria enää viety liikkeen ohjaajalle:XD Palkattiin lelulla!

Ilpo:

Leikkiä ja kosketusalustaa, johon herra koskee nenällä=) SIt myös peruutusta niin ,että nenä polveen ja "kääntö sivulle" kun lähden eteenpäin (tämä imuttamalla) Ilpo oli ehkä vähän väsynyt matkustelusta yms..

Höyryn toka pätkä:

Ruutua lelulla. Vauhtia löytyy. HAluan nyt suoralla palkalla siedättää koiraa olemalla välillä ruudun ja koiran välimaastossa. Se kun ei sit onnistunut viimeksi... flänkkäs ruudun sivusta sisään! No lelun kanssa onnistui paremmin! Pitää kuulemma vain huomioida, että koirran fokus on ruudussa eikä minussa.

Kosketusalustaa (=lätkä) meillä sitä ei ole ennen nimetty, mutta nyt on. Tarkoituksena on, että siellä ei teputeltas paikallaan. Mietin kvasti kuinka sen opetan... palkaanko ennenkuin teputtaa vai odotanko ettei teputtais ja palkkaan vasta nätistä paikallaan olosta=) siinäpä visainen kysymys?!?! Noh ei tullut vastausta vieläkään, koska H seisoi sievästi teputtelematta, liekkö johtui lätkän nimeämisestä? Kuka tietää, mut pääsin palkkaamaan oikeasta suorituksesta!! Yess!!!

1 kommentti:

  1. Lätkästä: teputtaminen voi myös johtua palkan liian nopeasta odottamisesta..eli muista alussa nopea palkkaaminen sitten kehu ja viive ja palkka ja sitten viive ja palkka..jos ehtii teputtaa odota että on rauhassa ja sitten kehu ja uudestaan superpalkka aina siitä kun heti onnistuu muuten vain pienempi palkka..tyyliin ihan ok mutta haluaisin ettet teputtais:)) t tarja m

    VastaaPoista