maanantai 18. marraskuuta 2013

pentu agia ja tokoa

Pyörähdimme hallilla tyyppejen kanssa! Ajatuksena oli Ilpolle agia ja Höyrylle tokoa. Vahingosta viisastuneena otin yhden koiran kerrallaan halliin oman mielenrauhan vuoksi. Ilpo nääs vinkuu, kun treenaan Höyryä... Ja kun kiellän sitä, menee Höyryllä herne nenään... Huoh!?!?! No mut onnex voi tehdä niinkin, ettei ota niitä yhtäaikaa!!

Ilpo:
- Lyhyttä suoraa putkea! Ensin heitin lelun putkeen ja lähetin perään. Muutaman toiston jälkeen lähetin ja heitin lelun kun koira oli jo putkessa. Hyvin onnistui, molemmin puolin. Kovin kaukana en toki voi vielä olla, että koira menee sinne!!
- Hypyn tarjoamista. Hyvin muisti homman=)
- Sit rengasta naksuttimella! Ei aikaakaan kun pikkumies tarjosi hienosti rengasta. Tämä pitää muistaa heti ens kerralla tehdä uudestaan.
- Nokkiminen onnistui jo hienosti, tässä vaihtelin omaa paikkaani! Ajatuksena ettei "jumi" minun asentoon. Suurin ongelma on se nokkimisasentoon meno... Sitä ei tahdo löytyä!! Ens kerralla joutuu ehkä panostamaan siihen.
- Hyppyä otettiin myös lelun kanssa.Vähän niinkuin lähtöä:XD Aika hyvin poika napotti paikallaan... hetken!

Höyry:
- Seuraamista. Pitempiä pätkiä ja naksulla mutkat! Mielestäni parempi. Kauhean vaikea arvioida milloin käännös on riittävän hyvä!
- Ruutu: Lelulla, hyvä imu
- Lätkä: Matkaa pidennettiin. Hienosti menee jo! Teputtelu on vähempää. Vielä ei kestä viivettä ilman kehua!
- Kaukkarit: teputtelu oli siirtynyt tänne... Blaah! Jostakin ostetaan malttia!!
- Tunnari: Kasa verkon takana ja oma eteen piiloon! Nyt ei häirinnyt kasa! Mut epävarmuutta ilmeisesti, kun jäi mutustelemaan omaa eikä tuonut minulle ( viimesellä kerralla)?!?! Mut hyvin etsi oman, tehtiin kolme kertaa! Oliko sit lelu palkka liian aikainen? vaikka ehti kyllä kääntyä minua päin.


Treenit vedettiin kahdessa pätkässä!

1 kommentti:

  1. Seuraaminen: pääasia että palkkaat kun tuntuu hyvältä..Lätkä nopeasti nyt matkaa lisää.Ruutu jatka nyt lelulla siihen asti kun nähdään.Tunnari: verkolla jatka ja ota siihen namipalkka kun on kapulan kanssa sun vieressä..

    VastaaPoista