lauantai 23. marraskuuta 2013

Hyvänmielen treenit

Lähdettiin oikein kaksissa tuumin Höyryn kanssa viemään tyttö harrastuksiin! Sitä odotellessa on hyvä hetki tokoilla. Lumikin on tullut maahan, mut kyllä tuolla vielä tunnarin tekee=)

Tunnari:
- Verkon alla väärä kasa, oma piilotettuna sen eteen. Hyvin haki ensimmäisellä kertaa ja viiveellä toi minulle asti -> namipalkka. Toinen kerta oli epävarmempi, mutta toi se sen sitten! Nyt mietin johtuuko tuo siitä, että tekee useamman kerran samalla paikalla? No mut eteenpäin mennyt kuitenkin. Vaikiaksi menee, kun lumi tulee maahan kunnolla. Voiko oman piilottaa lumen alle?!

Lätkä:
- Kosketusalustalle matkaa pidennettty ja imua sinne alkaa olemaan. Ensin tarjottiin kaikki asennot, mut korjauksen jälkeen teki hienosti. Kestää jo hetken viiveen ja ei teputellut.

Seuruu:
- Oli kyllä hyvä. Koira oli iloinen ja käännökset varsinkin vasempaan oli hyvät. Välillä vire tahtoi karata, kun alkoi haukkumaan palkatessa...Täyskäännös ja oikealle käännös tarvitsee lisätreeniä vielä hurjasti.

Kaukkarit:

- Tämä liike on ollut vaikea aloittaa. Koira teputtaa ja poikittaa huoh.. Sama homma nytkin! Menin muutaman vaihdon viereen (istu- seiso)ja korjasin kädellä läheltä takajalkojen teputusta. En koskenut, mutta pidin käden lähellä. Palkkasin naksulla hyvän vaihdon. Sitten uudestaan edestä, lentävällä palkalla. PAri todella hyvää vaihtoa! JES! En tiedä onko kauaskantoista korjausta, mutta pääsin kuitenkin palkkaamaan!!


Oli muuten onnistuneet treenit, Höyry teki todella innostuneesti töitä! Ja se on tärkeintä koko hommassa=)


1 kommentti:

  1. Tunnaria voi tehdä ns jäätunnarina..tai laudalla kysyppä siitä torstaina multa..Kaukot ei huono korjaus ,kokeileppa takajalat taitetulla matolla tai jumppa alustalla tai vastaavalla..

    VastaaPoista