maanantai 12. huhtikuuta 2010

Sairaslomalta paluu

Emäntä siis sairasteli viikon putkeen! Koirat jaksoi ihan hyvin 4 päivää ilman ohjelmaa, mutta sit alkoi viirata=) Ainakin Höyryllä!! Mutta sunnuntaina päästiin taas ruotuun, aloittaen tokoilulla!

Åke:

Ruutu: Laitoin ruudun valmiiksi, jotta Åke oppisi sen löytämään. Treenipaikkakin oli uusi! Lelu köllötteli myös ruudussa ågelia odottamassa... No ehkä noin 15 metriä matkaa! kuiskasin Åkelle, että onkohan se ruutu tuolla??? ja näytin myös kädellä suuntaa avuksi. Ja lähetys ja Tsadaa se meni sinne =) Ja vielä toisen kerran läheltä lähetys ja aivan oikeaa paikkaan meni!! JES itseohjautuva treeni on auttanut!!

Seuraaminen: Oli taas kärsinyt inflaation... oli semmosta tylsistyneen koiran taluttelua(ainakin tuntui siltä). No onnex viisaampia oli mukana ja aloimme tehdä käännöksiä heti lähdöstä! Ja sehän toimi! Kontakti säilyi paljon paremmin! Totuus on kuitenkin se, että suoraankin pitäs joskus mennä.. Joten mitenhän sen vireen sais pysyväksi???

Luoksetulo: Ongelmahan on ollut, että Åke hiippailee, koska odottaa pysäytyksiä. ELi kaks normiluoksetuloa!! JA lujaa mentiin=)

Höyry: Ruutu mentiin niin, että vietiin lelu sinne pennelin nähden. Ja sit lähetys ja voi sitä iloa kun kalkkuna löytyi. Seuraavaksi sivulle tuloja! Pitäs alkaa lisäämään kestoa (pysyy niin kauan kun on ruokaa tarjolla!). Ja luoksetuloja.. ei tykännyt yhtään kun kaverit piti kiinni kun juoksin pois.. riuhtoi ja karkas lopulta! No sit toinen niin, että jätin sen istumaan yksistään ja kutsuin lähempää! Hyvin meni.

Lopuksi Höyry leikki ensin Åken kanssa ja laitoin ågelin kiertämään maalia ja hörppis kiihytteli perässä. Ja sit Hörppis leekas viimeisillä voimillaan enonsa kanssa!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti