keskiviikko 28. huhtikuuta 2010

Tokoilut!

Pitkästä aikaa mulla on aikaa päivällä! Joten suunta hallille ennen kaikennäköisiä ja kokoisia velvollisuuksia.. Tärkeysjärjestys ennen kaikkea=)

Höyry:

Sivulletuloja, pätkiä seuraamista imuttamalla! Sivulle tulossa liikkuu helposti. Pitää olla tarkkana ettei palkkaa kun istuu toisella kankulla rötköttäen. Peilin edessä helppo seurata. Kontaktia ollaan treenailtu kotona ruuan kanssa ja toimii sivulla ollessakin. Hyvä näin.

Sit agin pariin! Takaakiertoja, putkeen lähetyksiä. Hyvin jo irtoaa. Lähdössä vois alkaa ilmeisesti vaatimaan pitempää paikalla oloa, koska onnistuu niin hyvin. Lopuksi puomin kontaktia. Murheenkryynihän se on ollut, kun ei pysy kuin hetken. Emännästähän se johtuu kun vaan tietäs miten tekis. Nyt kokeilin naksulla ja vähän parempi.. Pitää vaan palkatessa olla nopea!!

Åke:

Seuraamista aivan lyhyitä pätkiä. Jostain syystä Åke oli aivan kierroksilla ja tarjos loistavia sivulletuloja ja seuraamispätkiä. En tiedä mistä tuulee, mutta siistin tuntoinen koira. Hyvä kontakti kokoajan, katse ei tippunut missään vaiheeessa. Palkatessa hyppi vasten aivan hulluna.. Voi kun tietäs mikä oli erilain.

No ruutu oli valmiina. Ja tänään sitä ei sit löytynyt. Hieman apuja ja johan alkoi kulkemaan. Nyt pitää yrittää ehtiä eri kentille sitä ottaamaan. Lopuksi vielä lelu ruutuun jotta jäis hyvä mieli. Ruudun vieressä oli kyllä kaikkee muuta kamaa, josko ne sekoitti pienen miehn pään??

Kaukkarit meni ihan ok. ENsin ei istuma-asentoa löytynyt. Lopuksi kuitenkin onnistui ja matkaakin jo oli. Kiva, että tämäkin liike jo onnistuu.

Ja sit päivän pelastus!!!!!! Tunnari ensin vanhaan malliin. Oma piilossa ja vieraat näkyvillä. Hyvin onnistui. Sit otin kaiken rekvisiitan pois ja laitoin oman vieraiden joukkoon. Ja tsadaa dippa duu! Åke haki oman härppimättä vieraita. No tähän tietty lopetettiin. Eka kerran onnistu näin. Mageeta!!!
Helpotuksena koetilanteesen nähden oli se, että olin itse tunnareiden vieressä jarruuttelemassa pikkumiehen menohaluja. Mutta eiköhän siitäkin päästä jos jo tänne asti ollaan päästy.

Mahtavat treenit!!

1 kommentti:

  1. Hienoa, että tunnari lähtee sujumaan! Vähän lisää harjoitusta ja pääsette kisoihin.

    VastaaPoista