maanantai 12. huhtikuuta 2010

Agia!

Tänään käytiin hallilla viikon tauon jälkeen! Kentillä ei juuri esteitä ollut, joka ensin harmitti kovasti mutta ei pitkään!

Höyry:

Kaariputket päissä ja välissä kaks hyppyä. Sitä mentiin useamman kerran, hyvin alkaa penneli irrota. ELi putkeen, hyppy, hyppy ja putkeen. Muutaman toiston jälkeen takaaleikkasin hyppyjen välissä saaden Höyryn eri päähän putkeen. Hyvin kesti leikkaukset!

Sit vinokeppejä: Hyvin meni! Muisti edelliseltä kerralta hyvin homman juonen=) Takaakiertoja hypyllä, ihmeellistä että tämä tarvii niin paljon toistoja kummallakin koiralla! Haiskahtaa kyllä emännän ongelmalta!! Mutta ruokapalkka siivekkeen takana toimii hyvin. Lopuks kontakteja puomilla ja aalla.

Åke:

Kontakteja niin aalla, puomilla kuin keinullakin. Hetsaamalla upeat kontaktit!! Muuten vähän hidastelee lopussa.

Takaakiertoja hypyllä, tötterö siivekkeen takana joka pitäs kiertää(jotta rima pysys)! Ajatuksena, että takaakierto pitäs hiffata vaikka lähetys ei tulisi aivan kohtisuoraan hyppyä. Pienen viilauksen jälkeen onnistuu. Myös matkaa hyppyyn lisättiin!!

Tunnaria kun suurimmat kierrokset oli karisteltu agiin. Oma piiloon vanhaan malliin ja vieraat läjäksi hyvin meni! SIt vieraat ripotellaan laajemmalti. Lopasee vääriä muttei tuo ja haistelee vieraat läpi ja etsiii lopuksi oman! Mahtavaa Åke käyttää nenää!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mut miten ton lotasun vieraille tunnareille saa pois??? Siitähän menee perskule pisteitä ja se ei pedantille käy!

LOPUKSI: Kumpikin koira hallissa! Åke näyttää höyrylle Aan menon. Höyryn ilme kertoo ihailusta rohkeaa Åkea kohtaan=) Ja sit vielä Höyry putkeen ja yritän saada sen lukemaan oikean puolen mihin tulla kun juoksen poispäin. Hyvin lukee puolen, mutta jää musta kauaksi ilmeisesti odottaen lentävää palkkaa!! Joten palkaa tulikin aivan kädestä seuraavaksi ja hyvin meni!!

HEI MUT KIVAA OLI KYLLÄ AKSA ON HAUSKAA!!!!!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti