maanantai 26. huhtikuuta 2010

Jenni Leinon agikurssi 17-18.4

Kävimme Kajaanissa Rumarakin järjestämällä kurssilla 17-18.4. Kouluttajana oli Jenni Leino (Höyryn kasvattaja). Ennen en ole Jennin koulutuksessa käynytkään! Åken kanssa tietty osallistuttiin ja Höyry hengaili väliajat treenikentällä, ekaa kertaa motellissa ja pitkällä reissulla. Kaikki meni hyvin sekä treenit ja Höyryn "sosiaalistaminen".

Tarjolla oli erittäin teknisiä ratoja kummalllekin päivälle. Kivat radat, jotka passasi meille! Koira pidettiin hallussa ja pitkiä kiihdytyksiä ei juuri ollut. Pohja oli loistava Åken selkää ajatellen, muttei kuitenkaan liian raskas emännälle!

Opittua tuli uutta ja vanhan fiksausta. Emäntä tutustui jenkkikäännökseen ekaa kertaa. Joka muuten toimi loistavasti Åken kanssa. Päällejuoksun opin myös, mutta saa olla kyllä varovainen ettei tule päällejuostuksi=) Hyvin siis toimii, jos olen nopea. Liian tiukkaan paikkaan ei kyllä kannata yrittää!!! (Åke kun ei mua väistele). Myös saksalaisen ja twistin eron tajusin vihdoin... parempi myöhään kuin ei milloinkaan.

Tarkkana saa olla etten etene liian pitkälle jos lähettääkin voi!! Etenemällä itse liikaa, vien Åkeakin kauemmas ja näin kurvit pitenee. Åke toimi kuin unelma ja emäntähän voi aina parantaa=) Mutta kiva oli huomata, että lenkkeily ei ole mennyt hukkaan!! Ei painanut jalka ja sai keskittyä pelkästään koiran ohjaamiseen läähättämisen sijaan (siis emäntä) =).

Höyry pääsi leikkimään Jensin kanssa ja näki myös erilaisia koiria, ihmisiä, hevosia yms.. Erittäin opettava reissu pennelille=) Myös erilaisia agiesteitä päästiin testaileen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti