maanantai 26. huhtikuuta 2010

"Lomaviikko"

Eli emäntä lomaviikolla! Reissuun lähdin kokoonpanolla tytöt (3v ja 5V) sekä Åke. Matka kohdistui pääkaupunkiseudulle. Koska sinne jäi paljon ystäviä kun muutimme Oulunseudulle 2008.

Ja Åke oli mukana siksi, että vein sen aistiin selkätutkimuksiin! Ja tulokset olivat mairittelevat. Selästä ei löytynyt mitään vikaa! Kivun takana on mitä todennäköisemmin jäykkä rintaranka sekä kyljet. Ei ole siis turhaan Åken lempinimi The Peltikylki!!! No nyt sit yritetään päästä niistä eroon jumppaamalla kotona ja fysioterapialla. Ja toki turha hilluminen lenkeillä minimiin!

No loppuviikon Åke oli siskoni luona hoidossa. Jännää oli varmasti, koska siskoni asuu kerrostalossa ja me omakotitalossa.. Ja vielä Helsingissä! Kyllä oli maalaispojalla katseltavaa ja haisteltavaa! Höyry oli samaisen viikon Oulussa. Päivät hoidossa toisella siskollanija yöt isännän kanssa kotona. Joten Höyrylläkin oli kaupungin melun täyttämiä päiviä. Joten loistava viikko molemmille piskeille... ei pääse aivan maalaisjuntteus iskemään=) Ja lapset ja emännät nauttivat ihanista ystävistä ja pääkaupungin humusta!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti