maanantai 29. maaliskuuta 2010

Viikonlopun touhuja

Meillä olikin paljon aikaa tänä vkl:na kun mies oli muksujen kanssa reissussa. Lauantaina oltiin kaupungilla ihmisvilinässä. Eniten taisi ahdistaa emäntää, täpinöissään oli luonnollisesti Åke ja Höyry oli taas niin COOL! Ainut mikä mietitytti oli lastenvaunut, niille taidettiin vähän muristakin=) Autot ei kaupungissa tehnyt suurta vaikutusta (niitä oli ilmeisesti liikaa ja ajoivat liian hitaasti). Siis Höyryn näkökulmasta katsottuna.

Ensimmäisen kerran uskalsin päästää Höyryn leikkimään äitini lapinkoiran kanssa. Ja hyvinhän se meni. Ainoa pelkohan oli, että Unna( 1v) hyppää Hören päälle. No niin ei käynyt ja hauskaa niillä tuntui olevan. Emäntä sai ainakin hyvät naurut.. Sen verran huvittavan näköistä hommaa!! Unnahan on mitä ihanimman luontoinen koira ja Höyrykin sen nopeasti huomasi, yrittäen päsmäröidä itseään isommalle!

No sunnuntaina lähdimme hallille kunhan ensin kaivauduimme lumenpeittämältä pihalta.. Höyryn kanssa agia: Puomin kontaktia makupalalla. Putkea eri suunnista. Siinä huomasin, että pitänee opettaa käskysana ensin kunnolla ennenkuin tekee umpikulmia! Hyppyjä vekkaamalla, jotka meni hyvin. Ja siinäpä ne tais olla. Kivaa oli, taas oli toisella puolen porukkaa ja hyvin jaksoi penneli keskittyä omaan tekemiseen.

Åken kanssa seuraamista, sivulle tuloja ja kapulan luovutusta yms. Keskityin kehumiseen ja leikin kautta tekemiseen, jotta ilo säilyisi. Aina ajoittain menee vähän totiseksi tuo tokoilu. Ruutu yhdesti läheltä JES! Olen harjoitellut vain paikan etsimistä ruudussa, kohta pitäs varmaan taas lähetystä ottaa. Kaukkarit meni mainiosti. Ja lopuksi piti kokeilla hyppyä vekkaamalla (sama kun Hören kanssa) Piti vaan kokeilla miltä se tuntuu kun koira jo osaa sen. Eli pitää saada Höyry enemmän kiinni käteen jos siis åken vertaa.

No koirat ainakin sai liikuntaa vkl:n aikana.. sen vertaa väsyneitä ovat olleet. Ja Höyrykään ei pissinyt sisälle kun heräsin mega-aikasin! Ajatuksena siis katkaista yöpissailu, josta ilmeisesti on tullut vain tapa??? Ja toinen kiva asia oli, että Höre ei anää syönyt mun autoa=) Vähästä se ihminen on iloinen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti