keskiviikko 3. maaliskuuta 2010

Pentutapaaminen

Tänään menimme Höyryn kanssa eläinlääkäriaseman järjestämään pentutapaamiseen. Höyry kulki ensin häntä matalalla seiniä pitkin ja jakeli hammasta tunkeilijoille.

No ei siinä kauaa mennyt kun se jo paini uros staffin kanssa.. ÄITIN TYTTÖ! Staffi oli kyllä kaunis miehen alku, kiiltävän musta ja sopusuhtainen pikkumies (Höyryä jonkin viikon vanhempi). Luonnetta oli kuin pienessä kylässä ja EGO ei meinannut mahtua tähän leikkihuoneeseen. Kyllä mulla välillä on ikävä nuita staffeja!!! No Höyry paini kuin vanhatekijä.. alimmaiseksi jäätyään ei päästänyt ääntäkään, pyrki vain kovasti ylös. Aina se yllättää mut rohkeudellaan=)

Ihan hyvä, että on tuota ohjelmaa! Lunta on tällähetkellä niin paljon ettei Höyry kyllä pysty metsälenkkeihin. Eilen jouduin kantamaan sitä osan matkaa metsässä ja ihan kevyt tyttönen se ei enää ole.. Tänään punnittuna tasan 8 kiloa. Hikihän siinä tuli. Katulenkit ei taas ole emännän mieleen ja ei tuota penneliä raski kovin pitkälle remmilenkille viedä. Mutta kevättä odotellessa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti