sunnuntai 28. helmikuuta 2010

vihdoin ohjatut agitreenit!!

Matkasimme lauantaina Tornioon agikoulutukseen!! Höyrykin pääsi mukaan ihmettelemään erilaista hallia. Rata näytti mentävältä. Ja kyllähän se menikin kun vähän höyläs kurveja. Åke oli oma itsensä eli aivan ihana ohjattava. Emäntäkin nautti nöyränä treeneistä!! Kyllä nuo pitkät sairaslomat asettaa asiat tärkeysjärjestykseen, nyt vaan nauttii kun saa mennä.

Hanskaan koulutuksesta jäi hyviä kehitysehdotuksia, jotta meno paranisi. Koirassahan ei ole mitään vikaa, mutta emäntä joutui tiukkaan syyniin. Eli emännän liikkuvuutta radalla pitäisi saada liukkaammaksi! Suomeksi sanottuna siis kunto kohilleen!!! Hyvältä kuulemma näyttää 5 metriä juokseminen ja sit ei tapahdu enää mitään... Ja koiraankin pitäisi luottaa enemmän ja ohjata rohkeammin.

Kivaa oli myös kuulla positiivisia kommentteja! Koira on kuulemma loistava ja hyvin koulutettu. Näillä kehuillahan emäntä leijuu monta päivää. Mutta on sitä töitä tehtykin ja upeissa koulutuksissa käyty vuosien varrella!! Kiva että tulosta näkyy.

NYT SITTEN VAAN JUOKSEMAAN!!!! Sehän on niin MUKAVAA!!!

Höyry pääsi treenien jälkeen halliin "tsillaileen" Sisälle tullessa vähän jänskätti, mutta eipä se kauaa kestänyt. Neiti paineli kovaa kyytiä ja hauskaa tuntui olevan=)

Illalla käytiin vielä Höyryn kanssa Hirmun luona kylässä. Hirmu on n. 3 viikkoa nuorempi bortsun pentu. Alkujännityksen jälkeen leikit oli rajut. Leikkiä jaksoivat 3tuntia ja Höyry oli kyllä niin väsynyt, että nukkui koko yön yhtäkyytiä. Raskaita nuo emännän vapaapäivät.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti