torstai 25. helmikuuta 2010

työt haittaa harrastuksia!

Lähes viikko on vierähtänyt ilman treenejä, kun joutuu töissäkin välillä olemaan!! No kyllä me ehdittiin käymään kaupunki kävelyllä tiistaina. "Tuurimme" oli hyvä, koska paloautot kiisivät pillit päällä ohi=) Höyry kyllä reagoi niihin, onneksi oli makupalat mukana. Reagointi oli lähinnä korvien vetämistä taaksepäin ja pientä vetoa remmissä! Joten en ole huolissaan. Muutenhan lenkki meni hyvin ja enemmän täpinöissään oli ÅKe!

Siinäpä aasinsilta kelpien ja bortsun eroon! Olen aikaisemminkin pohtinut näiden rotujen eroja ja nythän se alkaa avautumaan kun perheessä on kummankin rodun edustajia. Olen tullut siihen tulokseen, että oikeastaan Åkehan se perheen pentu on=) Höyry on oikeasti paljon harkitsevampi ja maltillisempi kuin Åke. Tämähän näkyy esimerkiksi uloslähtiessä. Åke ryntää AINA mutkat suorina ovelle odottamaan lähtöä. Höyry tulee lujaa, mutta parkettiin ei jää lähtökuoppia! Toinen tilanne on vieraan ihmisen tapaaminen.. Åke sukeltaa syliin jos mahdollista ja Höyry tervehtii iloisesti mutta maltilla=)

Mielenkiinnolla seuraan erojen havainnointia ja toki tiedän että yleistettävissä nämä eivät varmaankaan ole...

Onneksi viikonlopuksi on luvattu lauhempaa, jos vaikka emäntäkin tarkenisi paremmin lenkillä!! Koirillahan tätä ongelmaa ei ole edes -32 säässä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti