maanantai 15. helmikuuta 2010

Käytiin kotimaastoissa lämppärilenkki ja sit suunnattiin hallille! Ohjelmassa oli Åkelle tokoa ja Höyrylle agia.

Åke

Ensin otettiin sivulle tuloja, jotka tahtoo jäädä vinoiksi. Meidän pitäisi keskittyä voi luokan liikkeisiin joten hyppynoutoa seuraavaksi. Hyvin tulee takaisinpäin jo hypyn, joka on ollut välillä kateissa... Seuraavaksi heitän tarkoituksella vinoon! Åke lukitsi noutokapulan ja ryntää sinne ilman hyppyä. Keskeytin liikkeen ja lähetin uudestaan korostaen hyppykäskyä! Mites lie oppiiko sen näin vai ei??

No mut sit ruutua. Olen tehnyt sen valmiiksi, jotta Åke oppis sen hahmottamaan. No menen ruudun eteen ja vihjaan ruudusta. Selvästi etsii katseella, muttei hahmota eikä siis lähde käskystä minnekään=( Siirryn siis lähemmäs ja ruutu löytyy! Ilmeisesti tätäkin pitäisi treenata useammin kuin kerran kuussa...

Höyry

Pitäs saada tuo penneli pissaamaan ulkona ettei tule halliin... No tyyppi pomppii hangessa eikä tule takaisin pyynnöstä... pyrkii halliin muttei anna kiinni! Savu alkaa nousta emännällä jo korvista ja tietty penneli sen aistii.. Jottei menis katastrofiksi tai koomiseksi tämä homma haen remmin ja uusi yritys! Ja onnistuhan se=) Aika epeli tämä uusi tulokas!!

Putkitreeniä, jonka Höyry osaa jo; jos haluaa=) Ja sit palkka esteen taakse, eli putkeen ja yx hyppy (ei siis rimaa vain siivekkeet). Mageesti menee ja paras palkka on emännän lahje..(ilmeisesti kostaa pihalla tapahtuneen vääryyden).

Ja sit takaa kiertoja molempiin suuntiin lelu kädessä, no problem! Seuraavaksi putkenpään etsimistä niin, että näytän lelun jonka laitan putken sisälle. Tämäkin onnistuu, mutta ei ota lelua mukaansa, vaan suorittaa koko putken ja hyökkää sit lahkeeseen=) Välillä lelu kelpaa palkaksi ja välillä sillei ole mitään arvoa.. en kyllä ymmärrä miksi???

No mut pakko oli vielä lopuksi ottaa Åken kanssa tunnaria, joka on oikea kompastuskivi! Åke siis luulee liikettä noudoksi ja tuo kaikki tunnarit ja mielellään monta kerralla. Nyt on saatu ystävältä opetusta eli: Piilotetaan oma tunnari ja tämä toimii. Åke alkaa haistella ja löytää oman. Seuraavaksi laitetaan kasa vääriä viereen ja pitäs jättää ne siihen ja etsiä vain omaa! Tämä on vasta toinen treenikerta ja sehän toimii!!! Åke ei enää kiihdy tunnariläjästä vaan etsii oman!! Huh josko tämäkin liike etenis...

Hyvät treenit siis kummankin kanssa! Seuraamista ei sit otettukaan Åken kanssa, koska tunnelma olisi latistunut=)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti