maanantai 22. helmikuuta 2010

Vihdoin tokoa!

Niin siis Åken kanssa!!Lähdimme liikkeelle seuraamisesta ja aika kivasti meni. Sehän on siis emännän kompastuskivi tuo seuraaminen. Imuttamalla olen sitä Åkelle uudestaan opettanut ja olemme kyllä edenneetkin..luojan kiitos!

Nyt pitäs päästä taas heiluttamaan käsiä ja se on koitunut ongelmaksi. Kun Åken seuraaminen latistuu taas.. Eli kontakti huononee ja terävyys myös. Emännänkään taidot ei riitä kävelemään ja palkkaamaan samaanaikaan!! Tai voinhan mä palkata, mutta en ehkä oikeaan aikaan!! Että voi olla vaikeaa. No mut kyllä se tänään meni ihan jees=)

Ruudun tein valmiiksi, Åken pitäs löytää se ihan itse. No löysihän se, mutta jäi kiertämään tötteröillä KAHDEKSIKKOA. Argh!! Onneksi tajusin, että syynä oli agitreenien takaakiertotreenit missä tötteröt oli apuna. No sit vaan sanoin, et ei kelpaa tommonen homma=) Tyyppi alkoi miettimään (melkein näin savun nousevan korvista) Ja jess se ratkaisi ongelman! Niin sitä pitää, juippi kestää jo arvostelua=)

Tunnareilla jatkettiin samaa treeniä kuin aikaisemmin. ELi piilotin oman ja väärät oli läjässä. Ja hyvin meni. Yhden kerran yritti rynnätä väärille, josta kielsin. Sen jälkeen oli hankaluuksia hakea omaa väärien läheltä, mutta onnksi uskalsi mennä emännästä huolimatta.

Taas kokonaisuutta katsoessa huomaan olevani turhan kova Åkelle. Tokossa pitäs olla pehmeämpi. VAikeaa se on, koska esim. tunnaritreenissä se olis räjäyttänyt väärien tunnareiden läjän jos en ois älähtänyt.. Mutta oisko vähempi riittänyt??? Kyllä varmaan.

Höyryn kanssa sit agia.. Putkea umpikulmia ja suoria putki hyppy hyppy! Nyt juoksin vieressä "ohjaten" Ja esteiden välissä olisi penneli halunnut kaartaa mamman luo=) Mut saatiin mentyä loppuun asti! Eli lisää irtoamistreeniä, jotta imuttas esteille paremmin.. Pussia otettiin muistutukseksi ja hyvin meni!! On se ihana penneli "draivia" riittää.. Lopuksi vielä pienen pieniä lähtöjä, eli Höyry istui ja emäntä meni parin metrin päähän=) Tiukkaa teki, mutta onnistui kuitenkin=)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti