torstai 25. maaliskuuta 2010

Keskiviikon treenit

Menin hallille piskien kanssa keskenään. Hyvä, että toisella puolen oli myös treenaajia! Höyry pystyi hyvin touhuamaan vaikka toiselta puolen kuului ääniä! Aika harvoin on samaan aikaan muita treenaamassa, kun käydään päivällä, mutta joskus onnistaa=)

Höyryn kanssa otettiin varoituksisata huolimatta irtoamista... Ja toistojen jälkeen alkaa jo irrotakin! Eli hyppy, kaariputki ja kaks hyppyä. Lopussa ruoka palkka! Aina vaan tekis mieli tulla mamman luo esteiden välissä=) Puomin kontakti otettiin nin, että nostin alasmenolle ja ruokapalkka alhaalla. Kyllä jännitti korkea paikka, mutta oli aivan täynnä itseään jälkeenpäin kun oli uskaltanut=) Se otettiin vain pari kertaa ja hyvää fiilis jäi muistoksi seuraavaan kertaan. Siinäpä sitä pienelle tälläkertaa!

Åken kanssa ruutua! Nyt menee sinne läheltä ja hengaa ruudussa etsien paikkaa! Pysäytän sit kun on oikeessa kohin! Epäilin tota tallustelua ympäriinsä, mut onnex ystävä valisti sen olevan hyvä juttu!!! No ollaan sit tyytyväisiä, vaikka hieman oudolta se vaikuttaa=)

Hyppynoudossa tapahtui aika hauska juttu! Heitin kapulan hypyn yli, Åke sivulla. Åke kyttäs kapulaa niska kyttyrällä. No minäpä sit ajattelin, et empä lähetä ennen kuin saan katsekontaktin. Sain mitä halusin, palkkasin kontaktista nakilla. Ja lähetin pojan matkaan! No Åke lähti tomerana liikenteeseen, mutta kappas ei löytänyt enää kapulaa.. VOI HYVVÄÄ PÄIVÖÖ!!!! Åke on todistetusti putkiaivo. No ei se mitään kävin näyttämässä missä se on ja jatkettiin treeniä=)

Sit kaukkarit! No onhan sitä vahvistettu sitä maahan-seisomaaan! Ja hyvin on treeni mennyt läpi kun kaikki käsimerkit tarkoittaa seisomaan.. No vähän muisteltiin niin kyllä se siitä! Lopuksi kapulan luovutusta sivulle, hyvin meni! Ja sit seuraamisia, naksu apuna. Ja tuntui ihan kivalta ja jopa näyttikin jos ei peili valehdellut...

Hauskat pikkutreenit vaikka väsyttikin yövuoron jälkeen lähtä liikenteeseen!! Kyllä kannatti lähteä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti