keskiviikko 31. elokuuta 2011

Virpiniemen kisailut

">

Mahtavat olosuhteet kisata. Pohja on mitä mainioin niin koiralle kuin ohjaajallekin. Paikkahan on hyvien lenkkimaastojen katveessa. Merituuli voi tehdä kepposet ja ilma voi olla aika kylmä! Mut tällä kertaa kesä tuli sunnuntaiksi takaisin ja oli todella kuuma. Siinäpä mainos kisapaikasta:DD

No ei me tuloksilla juhlittu. Rimoja ropisi ihan tosissaan. Meinas jo usko loppua kun eka radalla tuli kaks rimaa alas ja tokalla kolme=(. Noh onnex on videokamerat olemassa ja tarkkasilmäisiä kasvitätejä=)

Ohessa eka rata. Eli analysoin itse syyksi rimojen tippumiseen: 1 rima: käännän selkäni koiralle esteellä 2. 2 rima: tuli aika räikee vanhanaikainen valssi tehtyä, tuli ihan puskista kyllä tuo.. Eli ohjaava käsi vaihtuu liian aikaisin ja Höpöhän ei moista ymmärrä. Loppurata ihan jees! Rimojen tippumisen jälkeen päätin matkalla kokeilla jarrutusta pituudella, joka toimi! Ja siirtymistä loppusuoraksi ulkoreunaan juoksemaan ja sekin toimi. Kaikkia sitä ihminen ehtii miettiä 27 sekunnin aikana:DD

Toka rata toi sit mukanaan kolme rimaa alas! Onnex oli kasvitäti katsomassa ja kertoi heti syyn. Eli hartialinjani kääntyy meno suuntaan, unohtaen koiran selän taakse. Kiire sille neidille sillon tulee (epäilee ilmeisesti minua nopeammaksi kuin olenkaan) Voi kun se ymmärtäisi niin pitäisin sille luennon aiheesta, "sinä et jää kelkasta vaikka oletkin hetken peränpitäjänä" Mut hyvä kun tuli vaivaan looginen selitys samantien, kiitos Jenni ja Marko!!

Kyllä on vielä paljon pimennon peitossa ton neidin ymmärtämisessä!! Mut hiljaa hyvä tulee... Treenilistaan on lisättävä puomi ja keinu, jotka oli hitaita!! Ja laitan toka radan tänne kunhan jaksan imuroida sen puhelimesta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti