keskiviikko 31. elokuuta 2011

Per...e




Ei ollu helppoa oli vaikia rata koko ryhmälle:DD Koutsi meinas, että jos vaan uskottas ettei toimi tommonen ja ei testata sitä jokainen vuorollaan.. HIH ei kuulemma tunti riitä moiseen! Puhun siis tuosta alusta! Siihen suunniteltiin viskiä 4:lle ja valssia 3:lle yms.. No ei viski toiminut kahdella ekalla, joten minä en edes kokeillut... Eli jarrutus muurille ja ajoissa kroppa kohti kolmosta ja puolivalssi putkelle. Mulla tuli kökkövalssi putkelle, mut Höpö on kiltti se tulee kun pyytää vähän myöhässäkin. No sain minä sen puolivalssinkin sinne sit ja hyvin toimi.

Sit keinulle asti ok. Keinun jälkeiselle hypylle menin liikaa mukaan ja myöhästyin sit esteellä 13 ja koira käänty väärään suuntaan. No kauempaa vaan jarrutus 9:lle ja hienosti ehdin koko "suoran".

Mut sit puomin jälkeinen elämä oli kamalaa. En niinko saanut sitä menemään tuota mutkaa putkelle. Höpö meni esteelle 10 ja sit esteelle 4. Jos joku vielä väittää ettei bortsut irtoa, niin tervetuloa meidän treeneihin katsomaan. Höyry meni esteet 16,10,11,19 ja 20 mun seistessä esteiden välissä 15-16. Treenikaverit vaan seiso/käveli ja koirat hyppi esteet oikeassa järjestyksessä putkelle. Kyllä siinä jo jurkeleet ja perkeleet alko laulamaan kun ruoskin itseäni! Mainittakoon, että koira teki varmasti mitä pyydettiin!!! No leijeröimällä este 20 ei ollut mitään ongelmaa. Mut hei onhan se mentävä tommonen kohta leijeröimättäkin! No nyt ei mennyt ei. Ja tuota on vielä mietittävä pitkään!! Hyvät treenit, haastetta pitää olla ja nyt sitä todella oli:D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti