tiistai 23. elokuuta 2011

Ulkokauden päättäjäiset




Taisi mennä nollalla eka kerta läpi=) Piiitkästä aikaa! Noh vähän kurvit veny, mut kivaa oli. Sit alettiin viilaan valsseja esteille 6, 8 ja 17. Minä meinasin Mikolle, että ei se edes meinaa jarruttaa. No Mikko testas ja oli samaa mieltä...pikkusen röyhkiä!!!! No se on mun koira ja ne tahtoo olla röyhkeitä. Sit vaan koira töihin rytmitys esteen eteen, piti kääntyä enemmän koiraa kuin ponnistuspaikkaa päin+ suullinen käsky ja palkata lelulla tiukka käännös! Ensin lensi, sit hajotti esteen ja sit vasta löyty jarru, minun höyrytin:DD Mut sit toimi, täytyy olla tosi napakka. 8:lle onnistu parhaiten. 17 esteelle tehtiin käärmekättä, aika uus kuvio Höpölle. Mut ei paha ollenkaan! Näitä tarvii treenata (kävin jo tänään).

Hyvää oli kepit, kontaktit ja loppusuora! Toka kierros ei ollut yhtä hyvä kuin eka, oisko lataus vähän ollut pliisumpi? Ne oli sit vimpat treenit ulkona, ens viikolla mennään sit jo halliin!!

1 kommentti:

  1. Hehee, siellä on selvästi Figo-geenejä :)) Meillä kans puuttuu ohjaustehostin kokonaan, ja treenien teemana on edelleen usein kääntyminen ja edes jonkinlainen jarrutus. Tässä vähän aikaa sitten eräs kaveri kehui että tuo sinun koirasi kääntyy niin hyvin, vissiin on onnituttu peittelemään tehostimen puuttuminen :)

    t. Pasi

    VastaaPoista