tiistai 17. toukokuuta 2011

5/ratatreenit jatkuu



Toiseksi viimoiset treenit jatkui ratatreenin muodossa. Vettä tuli kuin esterin p...stä, joten motivaatiota sai etsiä suurennuslasin avulla. Lisämaustetta toi sateenvarjot, joita Höyry ei sulattanut ihan nuin vaan.. Vanhuus kai se on tullut, kun vesisade vaikuttaa motivatioon!

Ohessa ihan ite piirretty rata, jossa estevälit näyttävän olevan rikollisen lyhyet=) Syyllinen on blogin pitäjän, toki kentällä kaikki oli agility säännösten mukaan!

Eka hypystä ensin ohi, vauva-aika ei ole vielä täysin ohi=) 7:lle en vienyt tarpeeksi, siihen siis "voltti" ja jatkettiin matkaa! Sit 11 esteeltä kohti keinua?!?! Loppu ok. Pyyhkeitä saatiin kontaktien vapautuksesta liikkeessä, millonkohan mä opin? Koiran pitää lukita 7 este, ennenkuin teen valssin valmiiksi. Asia on vaikeempi kun koira tulee putkesta/ pussista, silloin lukittuminen tulee myöhempää!! Ja rytmitys 11 esteelle.

Täytyy huomauttaa, että suunnittelin valssin 14-15 väliin. Tein sen kuitenkin 15-16 väliin Marin suosituksesta! Outo juttu, itselläni ei käynyt mielessäkään moinen?? Pikkuhiljaa voisin muuttaa ohjausvalintojani, koska en ehkä ehdi joka esteen viereen seisomaan. Johan tuo huomattiin Åkenkin kanssa!

Toisella kierroksella kepit jäi kesken.. LUOJAN KIITOS! Nyt sain sit neuvoja tähän vaivaan.. Eli olen joutunut ratatreeni pyörteisiin=) Eli ratatreenissäkin tulisi palkka asettaa kontaktien ja keppejen päähän, jotta ajatus pysyisi suoritettavassa esteessä! Aikas lookista. Olenhan minä käynyt kontakteja/keppejä tekemässä yksittäisenä, eikä ole auttanut! Noh nyt sit ratatreenit pystyyn palkkojen kera=)

Hyvät treenit pientä väsymysta kuskissa, joka näkyy suorituksissa! Täytyy sanoa, että treenikaveria ei sade haitannut! Huikeaa menoa, kylmiäväreitä saa näköjään myös muiden suorituksista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti