keskiviikko 11. toukokuuta 2011

4/ ratatreeniä



Jotenkin tuo mun piirtämä kuva näyttää taas hassulta! No mut jotain tuohon suuntaavaa mentiin. Rimat 50 cm. Kävin tekeen keinun ekaksi, jotta neiti osaa varautua!

Kakkosen käännös venyi ja sitä jouduttiin ottaan useampaan kertaan. Hirveen vaikeaa tuo paikaltaan lähtö, kun sit oli kiire persjättöön väliin 4-5. En kyllä muista, että olisi persjättöä ikinä edes tehty ja sen näköinen väköstys siihen eka tulikin. Koutsin tuomio " eihän tuommoisella hipsuttelulla ehdi mihinkään". Suurinpiirtein siis sanoi noin, viesti tuli perille ja piti alkaa juosta. Otettiin kerran pelkkä 4-5 jotta näpsy tajuaa homman juonen ja tajushan se! On se mukava likka ei tarvi rautalangasta vääntää=)

No sit päästiinki vissiin rata loppuun asti:DD Tuntu hurjalta kun rata vaan jatku ja jatku! Olen siis tehnyt noin pitkää rataa Åken kanssa viimeksi eli joskus lokakuussa! Jalat oli maitohapoilla ja matkalla hiipi välillä epäilys mikä este seuraavaksi.. No mut me selvittiin, keppikulmat ja kaikki=)

Toisella kierroksella tulikin sit uusia ongelmia, MINULLE!! Huolimaton ohjaus 7 hypylle-> kielto. Huono käännös 8-9. Ja ei millään meinannut onnistua väli 15-18. Ensin en jarruttanut tarpeeksi ennen 15, sit en liikkunut tarpeeksi estettä kohti 16 ja vielä sain koiran ohi 17 esteestä! Tämä johtui huonosta rytmityksestä ennen 16 estettä. No pitääpä kuskin nöyränä=)

Koira oli kyllä kiva. Saldona onnistuneet persjätöt, kontaktit, päällejuoksu ennen keppejä sekä joitakin hienoja rytmityksiä. Treenilistaan persjättöjä ja rytmityksiä. Ens kerralla taidan nostaa hypyt 55 cm.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti