maanantai 7. huhtikuuta 2014

Karsintanollat kasassa!

Viikonloppuna kisattiin OKK:n kisoissa kolme rataa, tuomarina oli Ritva Herrala. Radat olivat tekniikkapainoiset ja sehän passaa meille=) Eka radalta napattiin sit viimeinen tarvittava nolla karsintoihin, HYVÄ ME!!! Muilta radoilta molemmilta vitska, menee omaan piikkiin! Höyry oli taitava oma itsensä.

Asia mikä mietityttää, on Höyryn röyhkeys viime aikoina... Koskaan sen käytökseen ei ole tarvinnut oikeastaan puuttua ennen tätä! Kiteytettynä asian: neiti tekee pieniä omia lenkkejä metsässä, niittaa Ilpoa aika kovasti maahan lenkillä, varastaa Åken ruokia ja kisoissa "suukopua" vieraan koiran kanssa. Niin ja saattaa lähteä selän takaa ärähtämään vastaantulijoille. Varmaankin aika pitkässä juoksussa tulleita asioita, mutta en ole rekisteröinyt kun on tuo pentukin... (josta ei ole mitään ongelmia ollut). No nyt pitää alkaa tutkimaan mikä auttas moiseen törkeyteen.. Palaute ei tahdo mennä perille? Neiti näyttää vain JEES JEES ilmettä kun ärähdän sille:XD Mielenkiintoista!!

Mutta se siitä! Nyt sit hotelleja varaamaan SM ja MM karsintoihin, niin siistiä! Ilpon treenitkin on sujunut hienosti, olemme saaneet huipputreeni seuraa!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti