keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

ACE

Maaliskuussa kävin Höyryn kanssa ACE päivällä treenaamassa Kuopiossa. Mukava saada vaihtelua treeneihin! Aamusta siellä oli pitkä rata, sitten fysiikkatreenit kuskeille ja iltapäivällä kaksi tekniikka rataa. Päiväseltään pyörähdettiin, raskas päivä, mutta kivaa oli. 




Yllä oleva rata aamusta. Alkuun, esteelle 2 suunnittelin virheellisesti takaakierto päällejuoksun... väärään päähän meni koira=) Twisti tai helikopteri oli toimivat valinnat! 4 & 5 taakierrot ontui, Höyry puskee pienestäkin välistä hypyn väärinpäin! Kepit vein takaakiertona ja menin suoraan 10 taakse, hienosti pujotteli Höyry. 10A valssi oli liian löysä! Siihen neuvoina terävyys. 16-17 poispäin oli huono suunnitelma, oikea oli persjättö+vastakäännös, hyvin toimi! 23 takaakierto persjättö epäonnistui, siihen neuvona tsik-tsak, eli nopee persjättö. 27-28 tuplasylkkäri, hyvin osas. Kuulemma erikoistekniikka toimii, mut valssit ja takaakierrot ontuu, NIINPÄ! valsseissa tuli taas joku ahaa elämys (ehkä) mut takaakierto jäi edelleen mysteeriksi, miksi se epäonnistuu?!?! Yleisohjeena tuli, että pitäisi lähteä ärhäkämmin liikkeelle! Totta tuokin!

Sit tekniikka pläjäys nro 1. Esteelle 2. pakkovalssi. 8:lle vain pieni vienti, muuten meni pitkäksi. Muuten rata meni tosi hyvin. Yleisilmeestä sanottiin, että vähän on käsijarru päällä. No tottahan se pedantille on=) Mitenhän siitä pääsis eroon?!?!


Sit tekniikka pläjäys nro 2. Ekan kerran kokeilin helikopteria esteelle kaksi. Hienosti toimi ja hyvin ehti vielä saksalaiseen kolmoselle! Back lap 5:lle ja niisto 9. Takaperin valssit 12-14, itse keskellä ja koiraa ohjattiin puolelta toiselle. Vähän näkyi Höyryn epävarmuus tässä... Mut muuten ok.

Päivästä sain taas uutta ajateltavaa! Luennon aiheena oli tekniikat ja radan suunnittelu. Mielestäni merkitseväksi asiaksi nousi koiran osaamiseen luottaminen ja koiran itsenäisyyden vahvistaminen radalla!

Kiva päivä ja toukokuussa uudestaan!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti