keskiviikko 19. helmikuuta 2014

Tokoa ja pentuagia!

Käytiin omatoimitreenaamassa ja saatiin kaverikin mukaan. Kyllä pennun treenaaminen on helpompaa, kun on apukäsiä ja silmiä! Mut ensin otin tokoa Höyryn kanssa.

Seuraaminen: Voi, että oli hienot oikealle käännökset! KYLLÄ, olen treenannut niitä omalla pihalla ja sehän auttaa=)

Ohajattu nouto: Ensin lelulla pari kertaa pelkkä merkki ja sit lelu samaan tasoon sivulle! Ryntäs suoraan lelulle?!? Johtuiko siitä, että lelu oli ensin merkin takana? No mut korjasin niin, että kävin merkin luona näyttämässä paikan. Lähetin koiran sinne ja palkkasin itseni luo lelulla. Ja toisen kerran päästin hakemaan lelun sivusta ( kapulana). En tiedä voiko noin tehdä, mutta auttoi vaivaan!

Kaukkarit: VOi hyvää päivää... Näissä loppuu mun taito... koira on kuin hidastetulla filmillä! Ei se tiedä mitä pitäs tehdä!! Hoh hoijaa!!

Mut koira oli kuin happipullo, NIIN innokas tokoilija=)

Ilpon kanssa treenatessa tärkeimmäksi nousi se esteen fokusoiminen!! Olen kuullut ennenkin sen tärkeydestä! No nyt sain kaverilta hyvät vinkit ja vielä kun oli Ilposta kiinni pitämässä niin johan toimi! Eli kaveri piti kiinni koirasta ja minä odotin, että koira katsoo estettä ja vasta sitten lupa mennä!

Toinen tärkeä asia oli keinun opettamisen aloitus. Kahtena kappaleena. Avustajan kanssa niin, että koira juoksee keinun päähän, syötetään sitä siellä ja nostetaan pois. Sekä lopun tekemistä, lisäten paukahduksen määrää tuolin avulla. Tällä kertaa tehtiin vain loppua ja sitäkin hypyn siivekkeiden avulla. Ei tuo pikkumies pysty vielä hallitsemaan kroppaansa niin, että pysyisi leveyssuunnassa keinulla:XD

1 kommentti:

  1. Ohjatun kohdalla: juuri noin ..merkistä on tehtävä mukava..jos karkaa suoraan lelulle tai kapulalle eikä mene merkille niin sano vaikka seiso ja palkkaa siitä.Just noin..llähetä merkille ja palkkaa ja sitten viet merkille ja lähetät noutoon!!
    kaukot: muista niissä pitää olla selkeä ja hitaus on hyvästä nyt koska silloin Höyry ajattelee..

    VastaaPoista