tiistai 25. helmikuuta 2014

Lomapäivän viettoa hallilla

Oikein suunnitelman kanssa menin hallille. Molemmille ensin tokoa, pieni tauko ja agia. Åke oli seuramiehenä!.

Höyry toko:

- Seuraaminen ja paljon käännöksiä. Voi että neiti on kierroksilla=) Mut hienosti kääntyy nyt myös oikealle. Seuraavaksi tehotarkailuun täyskäännökset.

- Kaukkareista valitsin nyt vain istumasta seisomaan. Laatikon päälle istumaan ja siitä ylös seisomaan. Avot parempi mieli tästä! Liika on mun hermorakenteelle liikaa. Nyt tehdään näin ja testataan sit ilman laatikkoa... toistaako liikeradan ilman sitä!?!?

- Noutoa niin, että neiti hakee kapulan kiertäen. Merkin se paiskaa mennessään nurin =( Laitoin sinne sit vesikupin nurinpäin:XD Hyvin meni, kauempaakin. Mut ei meinaa irrottaa kapulasta... Noh se lienee pieni ongelma... vielä!

- Ohjattu: vain oikealle ja samassa tasossa merkin kanssa! Ensin merkkiä lelulla. Sit ilman ja palkka mun luona. Ja lopuksi pääsi kapulalle! Hyvin toimi. Huomenna sit vasemmalle vaan ja ylihuomenna oikealle ja vähän taakse.

Ilpon toko:

- Luoksetulo, kaveri piti kiinni! Ensin lelulle ja sit toinen sivulle avustaen. Iloinen veikka=)
- Nouto: Hetsaus, palikan heitto, nouto ja kun nostaa niin lelulle vapautus! Ei kyllä aijokaan tuoda palikkaa minulle päin! Ehkä joku päivä!?!?
- Seuraaminen imuttamalla. Selkeesti on jo ajatusta. Vaikka tätä on tehty aivan liian vähän. No huomenna jatkuu! Lopuksi leikkiä nenä kiinni polveen minä peruuttaen ja sit lähden kävelemään eteenpäin käsky seuraa! Mageesti tulee sivulle!

Ilpo Agi:

- Keinua ekakerran juosten päähän ja pidetään keinu ilmassa. Vähän poikaa pelotti, mut kolmesti mentiin ja joka kerta rohkeampi. Nostettiin siis pois päästä. Mentiin siis "vauva" keinulla.
- Keinun loppua pienellä paukautuksella. Kauheella kohelluksella menee, takajalat tippuu sivuilta! Odotin hetken ja tyyppi korjas jalat keinulle! Fiksu mies!
- Esteen tarjoamista, kaveri piti kiinni ja odotettiin, että fokusoi ja sit vasta käsky. Hyvin meni!
- Puomin kontaktia, siivekkeet reunoilla tukena. Lisää minun liikkumista!!
- Paikalla oloa ilman esteitä, aikas hyvin pysyi !

Höyryn agi:
- Joitain pätkiä viime kisoista, joissa koira ei kääntynyt! Noh linjauksissa vikaa! Hyvä kun testattiin!
- Takaakiertoja jossa putki ansa, ei mitään ongelmaa..
- Keppi kulmia, kun ei kerta Seinöjoella onnistunut suorasta putkesta kepeille! Nyt onnistui kun en edes yrittänyt mennä säheltään sinne! Pitää vain muistaa, että liike tulee olla kepeille päin kunnes leidi on oikeassa välissä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti